Breaking News :

Το Lamia+ είδε το “The Nun II”: Αξίζει τελικά η επιστροφή της Valak στους κινηματογράφους;

Ήταν βράδυ Σαββάτου, όταν το Lamia+ αποφάσισε να δώσει μία κινηματογραφική ευκαιρία στη δεύτερη ιστορία του δαίμονα Valak. Εξάλλου είχαν γραφτεί πολλά ήδη για το τέλος μίας ιστορίας που είχε τρομάξει μικρούς και μεγάλους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ζήσαμε πολλά μπροστά στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο πιο πολύ εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε το trailer του νέου “Εξορκιστή, παρά την ιστορία που προσπάθησαν με πολύ κόπο και ανάγκη για τρόπο, να ολοκληρώσουν οι παραγωγή της κινηματογραφικής καλόγριας.

Χωρίς αμφιβολία, παρατηρήσαμε μία υπερβολική και αλόγιστη χρήση των jumpscares. Γιατί; Γιατί ο τρόμος δεν μπορούσε να “έρθει” κοντά μας, αφού η Valak έκανε μικρές περιορισμένες εμφανίσεις, μέχρι την τελική “μάχη” του εξορκισμού, που ίσως ήταν και το πιο εντυπωσιακό κομμάτι, μετά το στοιχειωμένο χαμόγελο της καλόγριας, περίπου στα μισά της ταινίας.

Την ίδια στιγμή, ήταν όλα εύκολα. Πολύ εύκολα ξέραμε ποιος είναι ο δαιμονισμένος, πολύ πιο εύκολα γνωρίζαμε πότε θα εμφανιστεί η Valak και ακόμη πιο εύκολα μπορούσαμε να μαντέψουμε τον επόμενο φριχτό θάνατο και την πορεία της ταινίας.

Έχει όμως και ένα μεγάλο θετικό η συγκεκριμένη ταινία. Την Bonnie Aarons, με τα τρομακτικά της μάτια και την ανατριχιαστική φιγούρα της, που σε κάνει να “κολλήσεις” και να προσπαθείς να την “βρεις” σε κάθε πλάνο που νιώθεις ότι κάτι κρύβεται πίσω από το πρωταγωνιστή.

Συνεπώς, πάρτε σνακς και απολαύστε καλύτερα την ταινία σπίτι σας. Δεν πρόκειται να βαρεθείτε, αλλά καλό είναι να πάτε στους κινηματογράφους όταν βγει το επόμενο part του σύμπαντος που σίγουρα θα έχει κάτι διαφορετικό να δώσει στη μεγάλη οθόνη.

Latest

Τι λένε οι πρώτες κριτικές για τη 2η σεζόν του “The Rings Of Power”;

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς "The Rings of...

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει στο Lamia Plus: Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες – Πότε θα δούμε “άσπρη μέρα”

Δύσκολο μέλλον προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης μιλώντας στον Lamia...

Λαμία – Πάτρα σε 90΄από το 2027…

Τα έργα βελτίωσης της οδικής σύνδεσης του τμήματος Μπράλος –...

Τι λένε οι πρώτες κριτικές για τη 2η σεζόν του “The Rings Of Power”;

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς "The Rings of Power" κυκλοφόρησε και οι πρώτες κριτικές έχουν ήδη εμφανιστεί στο Rotten Tomatoes, προκαλώντας έντονη συζήτηση...

Ράλλυ Ακρόπολις: Φορέας θέτει θέμα ελεύθερης πρόσβασης σε Οίτη και Καλλίδρομο πριν τους αγώνες- “Ελεύθερα τα βουνά μας στους θεατές” απαντά ο Δήμος

“Οι λάτρεις του Ράλλυ Ακρόπολις θα μπορούν να κατασκηνώνουν κανονικά σε Οίτη και Καλλίδρομο, όπως ορίζει η ιστορία της διοργάνωσης. Είναι αδιανόητο να κλείσουμε...

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει στο Lamia Plus: Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες – Πότε θα δούμε “άσπρη μέρα”

Δύσκολο μέλλον προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή "Lamia Plus". Όπως τονίζει, έχουμε μπει εδώ και χρόνια σε μία...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ