Breaking News :

Έρχεται το GTA 6 μετά από 10 χρόνια αναμονής: Η ιστορία των Grand Theft Auto και το trailer που όλοι περιμένουν!

Η Rockstar ανακοίνωσε πως το πρώτο trailer του GTA 6 θα αποκαλυφθεί το Δεκέμβριο, μετά από περίπου δέκα χρόνια αναμονής.

Όπως είναι φυσικό, το θέμα να παραμένει viral τα τελευταία 24ωρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πώς θα είναι το παιχνίδι, τι θα περιέχει, αλλά και τι θα παρουσιάσει το trailer του GTA 6 τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα leaks, το story θα περιέχει δύο χαρακτήρες, ενώ ο χάρτης θα είναι εντελώς διαφορετικός από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, αφού θα περιέχει όχι μόνο το Los Santos, αλλά και την Vice City και το San Andreas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rockstar δεν μας έδωσε ούτε καν το λογότυπο του παιχνιδιού.

Δείτε την ανάρτηση της Rockstar Games:

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με ένα γράμμα από τον συνιδρυτή Sam Houser.

Και όλα αυτά, με αφορμή την επερχόμενη επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας και αναφέρει τα εξής:

Ο επόμενος μήνας σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Rockstar Games. Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη των παικτών μας παγκοσμίως, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια για τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι.

Χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό και σας είμαστε ευγνώμονες που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Το 1998, η Rockstar Games ιδρύθηκε με την ιδέα ότι τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν εξίσου απαραίτητα για τον πολιτισμό με οποιαδήποτε άλλη μορφή ψυχαγωγίας, και ελπίζουμε ότι δημιουργήσαμε παιχνίδια που αγαπάτε στην προσπάθειά μας να γίνουμε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα δημοσιεύσουμε το πρώτο trailer για το επόμενο Grand Theft Auto. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες για πολλά ακόμη χρόνια με όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε,

Sam Houser

Την ίδια στιγμή, “ζαλίζουν” τα νούμερα του Grand Theft Auto V που συνεχίζει να σαρώνει στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι της Rockstar Games μετράει 190 εκατομμύρια τεμάχια, από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023.

Περιμένοντας το trailer του GTA 6, ας θυμηθούμε τα trailer των προηγούμενων GTA.

Από το Grand Theft Auto 3 που έγινε το μεγάλο “άλμα” στο 3D, μέχρι και το Grand Theft Auto V που είχε κυριολεκτικά τα πάντα:

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ