Breaking News :

GTA 6: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο trailer

Βρισκόμαστε και επίσημα στην τελική ευθεία για την μεγάλη αποκάλυψη του GTA 6. 

Τον Ιούλιο του 2022 ο εξαιρετικά έμπιστος ρεπόρτερ Jason Schreier του Bloomberg, είχε φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μερικές άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το GTA 6.

Τα νέα στοιχεία που έφερε τότε στη δημοσιότητα είναι τα εξής:

  • Το GTA 6 βρίσκεται υπό ανάπτυξη σε διάφορες μορφές από το 2014.
  • Η κωδική ονομασία του GTA 6 εντός της Rockstar Games είναι Project Americas’.
  • Το GTA 6 θα έχει την πρώτη playable γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς. Είναι Λατίνα και θα πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι μαζί με έναν ακόμη χαρακτήρα.
  • Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών είναι επηρεασμένο από τους πασίγνωστους ληστές Bonnie & Clyde.
  • Η κεντρική τοποθεσία του παιχνιδιού είναι μια φανταστική εκδοχή του Miami και των τριγύρω περιοχών. Ουσιαστικά πρόκειται για την περίφημη Vice City.
  • Αρχικά η Rockstar ήθελε το GTA 6 να έχει τον πιο τεράστιο χάρτη απ’ οποιοδήποτε παιχνίδι Grand Theft Auto μέχρι σήμερα, περιλαμβάνοντας τεράστιες περιοχές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Τα πλάνα αυτά άλλαξαν και η κλίμακα του project συμμαζεύτηκε.
  • Πλέον η Rockstar σχεδιάζει να εξελίσσει το GTA 6 με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας νέες πόλεις μετά την κυκλοφορία του.
  • Ο χάρτης του GTA 6 είναι ήδη μεγάλος και έχει περισσότερες εσωτερικές τοποθεσίες απ’ οποιοδήποτε άλλο GTA παιχνίδι.
  • Οι developers με τους οποίους μίλησε ο ρεπόρτερ δεν ήξεραν κάτι για ημερομηνία κυκλοφορία, αλλά πίστευαν πως χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Επομένως, το GTA 6 είναι πιθανό να έρθει το 2024 ή και αργότερα.

Την ίδια στιγμή, το Σεπτέμβριο του 2022, πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές που έχουμε δει ποτέ στη gaming βιομηχανία, αφού το γύρο του διαδικτύου έκαναν πολυάριθμα βίντεο από μια πρώιμη, υπό ανάπτυξη έκδοση του Grand Theft Auto 6.

Τι μάθαμε:

Οι playable χαρακτήρες Lucia και Jason

Το ιστορικό των χαρακτήρων παρέμεινε άγνωστο

Θα ταξιδέψουμε ξανά στη Vice City

Σύγχρονο σκηνικό

Νέοι μηχανισμοί stealth

Όπως φαίνεται, όλη αυτή αναμονή 10 χρόνων θα αξίζει και με το παραπάνω!

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ