Breaking News :

Lamia Plus Review: Ο “Wonka” του Timothée Chalamet αξίζει πολύ περισσότερα από ένα εργοστάσιο σοκολάτας

Μετά από μία μικρή αποχή, το Lamia Plus επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να καταγράψει όσα είδε και όσα ήθελε να δει, αλλά τελικά οι παραγωγοί είχαν άλλα σχέδια.

Έτσι λοιπόν, πήραμε σνακς, το αγαπημένο μας αναψυκτικό και μπήκαμε στην αίθουσα για να δούμε το “Wonka”. Το εργοστάσιο σοκολάτας ανοίγει ξανά και σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από απλούς μηχανισμούς επεξεργασίας σοκολάτας.

Η δύναμη της φαντασίας νικά τα πάντα και ο βρετανός σκηνοθέτης Paul King, ζωντανεύει την πιο ιδιαίτερη περσόνα του κινηματογράφου και δημιουργεί ένα υπερθέαμα που “αγγίζει” τις καρδιές όλων των ηλικιών.

Το φιλμ είναι prequel της νουβέλας “Charlie and the Chocolate Factory” και παρουσιάζει τα πρώτα χρόνια του Willy Wonka ως σοκολατοποιό, ακολουθώντας τον στα νιάτα του πριν από τα εγκαίνια του εργοστασίου σοκολάτας.

Θα δείτε επίσης ένα σπουδαίο cast ηθοποιών όπως ο Rowan Atkinson, η υποψήφια για Όσκαρ, Sally Hawkins, η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman και ο Hugh Grant σε ρόλο-έκπληξη καθώς παίζει ένα Oompa-Loompa.

Το “Wonka” παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την σημασία της καλοσύνης, της ευγένειας, της ταπεινότητας, αλλά και τη δύναμη της φαντασίας.

Η αλήθεια είναι πως η ταινία έχει και κάποιες αδυναμίες, αφού αρκετές φορές ξεφεύγει από την βασική αφήγηση και αναλώνεται σε περιττές υποπλοκές που καταλήγουν να αφαιρούν λιγάκι τη μαγεία της συνοχής. Ωστόσο αυτό δεν είναι κουραστικό, αφού η περιπέτεια δεν σταματά ούτε δευτερόλεπτο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ LAMIA PLUS:

9/10

Δείτε το trailer πριν πάτε στον κινηματογράφο:

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ