Breaking News :

Πιο πλούσιος από ποτέ ο John Wick: Δεν χωράνε τα χρήματα ούτε σε δωμάτιο του “The Continental”

Χωρίς αμφιβολία, οι John Wick ταινίες είναι από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, οι 4 κεντρικές ταινίες έχουν δει πολλά εκατομμύρια σε εισπράξεις και το box office της κάθε νέας ταινίας είναι “χρυσό”. Μάλιστα το “John Wick: Chapter 4” είναι το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της σειράς.

Πρέπει να παραδεχτούμε όμως πως χωρίς τον Keanu Reeves το John Wick δεν θα ήταν ίδιο και ίσως καθόλου κερδοφόρο.

Για παράδειγμα, το πρώτο John Wick είχε budget περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 107 εκατομμύρια δολάρια. Το Chapter 2 είχε πολύ μεγαλύτερο budget και φυσικά είχε κερδίσει στο box office 174 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη πιο ψηλό ήταν το budget του Chapter 3 και συγκεκριμένα περίπου στα 75 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα εδώ δεν είχαν προηγούμενο, μιας και μιλάμε για περισσότερα από 328 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Και κάπου εδώ πάμε σε νούμερα που κανείς δεν πίστευε. Το Chapter 4 όχι μόνο ξεπέρασε κάθε τελικό κέρδος των προηγούμενων ταινιών, αλλά γνώρισε την απόλυτη οικονομική επιτυχία, μιας και είχε περισσότερα από 440 εκατομμύρια δολάρια στο box office, με αποτέλεσμα να λάβει τον τίτλο της πιο εμπορικής ταινίας της σειράς.

Δεν είναι μόνο όμως το κέρδος που έφερε στα ταμεία η κάθε ταινία. Είναι τα χρήματα που γέμισαν και τον τραπεζικό λογαριασμό του Keanu Reeves, ο οποίος κέρδισε απίστευτα χρηματικά ποσά σε κάθε ταινία.

Όπως διαβάζουμε στο Screenrant, στο Chapter 1 έλαβε 2 εκατομμύρια δολάριο και στο Chapter 2 τα έσοδά του ανέβηκαν στα 2.5 εκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο ποσό έλαβε και στο Chapter 3 ενώ από εδώ και πέρα αρχίζει η μεγάλη άνοδος, μιας και στο Chapter 4 κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια!

Αν σκεφτούμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε το Chapter 5 καταλαβαίνουμε ότι το ποσό θα έχει εκτοξευθεί, ενώ μην ξεχνάτε πως το franchise έχει μεγαλώσει με την σειρά “The Continental”, όπου δεν αποκλείεται στις επόμενες σεζόν να δούμε ξανά τον ηθοποιό να ενσαρκώνει τον θρυλικό John Wick.

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ