Breaking News :

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός...

Flashback: Όταν η Αταλάντη έγινε το ελληνικό Roswell – Τι έγραφαν οι εφημερίδες και η επίσημη εξήγηση από τις Αρχές

Το περιστατικό της Αταλάντης, για κάποιους θεωρείται ότι είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και μάλιστα έχει επισκεφθεί και την χώρα μας.

Η Φθιώτιδα, το φθινόπωρο του 1990 έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε ολόκληρη την Ελλάδα με δημοσιογράφους να συρρέουν στην περιοχή. Δεκάδες κάτοικοι είχαν αναφέρει ένα περίεργο φαινόμενο.

Σύμφωνα με τις αναφορές εκείνη την ημέρα μια σειρά από περίεργα φώτα εμφανίστηκαν. Ακολούθησαν μια πορεία προς τα Νότια έως περίπου το τέλος της Πελοποννήσου και στη συνέχεια έκαναν αναστροφή προς τον Βορρά και έφτασαν την κεντρική Ελλάδα. Ξαφνικά ένα πολύ φωτεινό αντικείμενο έπεσε στη Φθιώτιδα.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι είδαν μια έντονη λάμψη και κάποιοι άλλοι καπνούς “σαν να καίγονται λάστιχα”. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πάνω από το σημείο που έπεσε το αντικείμενο εμφανίστηκαν άλλα μικρότερα τα οποία είχαν πολύ δυνατά φώτα.

Όλοι ήταν σίγουροι πως οι εξωγήινοι ήρθαν και στην Ελλάδα, ωστόσο η έκθεση από το κέντρο έρευνας της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, αναφέρει πως τα συντρίμμια που βρέθηκαν, ήταν γήινης προέλευσης, δεδομένου ότι υπήρχαν αριθμητικές και αλφαβητικές ενδείξεις. Είναι πιθανώς κομμάτια ενός παλαιού δορυφόρου.

Μερικοί από τους τίτλους των εφημερίδων των επόμενων ημερών από το συμβάν ανέφεραν: “ΟΥΦΟ όργωσαν την Ελλάδα”, “Είδαν ένα ιπτάμενο τρένο”, “Σειρά από κιτρινοκόκκινα φώτα που πετούσαν στον ουρανό”.

Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως όντως οι εξωγήινοι ήρθαν στη χώρα μας και μάλιστα στην Αταλάντη, απλώς κάτι πήγε…. πολύ λάθος και αντί για την επίσκεψή τους, ζήσαμε μία συντριβή.

Η σειρά Paranormal by VICE, μας ξεναγεί σε ασυνήθιστα μονοπάτια γεμάτα μαγεία, φαντάσματα, προηγούμενες ζωές, εξωγήινες αλλά και εσωγήινες οντότητες.

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς, ο Αντώνης Κωνσταντάρας συναντά τον Χάρη Κουτσιαύτη, ερευνητή εξωγήινων και ιδρυτή της Iντερνετικής ομάδας UFO’s & Aliens Truth και τον ακολουθεί στην Αταλάντη, στο σημείο που έχει χαρακτηριστεί ως το ελληνικό Roswell.

Πολλοί πιστεύουν ότι εκεί, πριν από 25 χρόνια, προσγειώθηκαν UFO. Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που λέγεται ότι προσγειώθηκαν 17 ιπτάμενα σκάφη άγνωστης ταυτότητας στον Μεγαπλάτανο Φθιώτιδας. Παρέμειναν για πέντε ώρες στην περιοχή και, φεύγοντας, άναψαν φωτιά στο σημείο για να καλύψουν τα ίχνη τους. Σήμερα, στην περιοχή αυτή, δεν φυτρώνει τίποτα κι έχει υψηλή ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα. Οι Αρχές λένε ότι έπεσε δορυφόρος, ωστόσο για τους ερευνητές των UFO οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν λένε την αλήθεια.

Δείτε το video:

Όπως είναι φυσικό, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε ξανά την θρυλική εκπομπή του “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV” με τίτλο “Φυγόκεντρο”, αλλά και την εκπομπή του Youtuber “Weirdo”.

Δείτε τα video:

“Στρογγυλό ιπτάμενο αντικείμενο, που άλλαζε χρώματα» και μέσα από αυτό έβγαινε κι άλλο, κι άλλο και όλο το σκηνικό που περιγράφουν η Χριστιάνα και ο Δημήτρης στην εκπομπή “Μπορώ” της Άννας Δρούζα στο Star Channel, από το μπαλκόνι τους στη Χίο, με θέα το Τσεσμέ της Τουρκίας, μοιάζει με σκηνή δράσης από την ταινία “Star Wars”.

Παρόμοιες ερμηνείες που συνδέουν τα UFO με την αρχαιότητα γίνονται και στην εκπομπή “Με την Έλντα” στην Κρατική Τηλεόραση:

Latest

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός...

Οριστικό! Από Τρίτη 30/07 ξεκινούν τα δρομολόγια Άγιος Κωνσταντίνος – Σποράδες!

Από την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιουλίου θα ξεκινήσουν και πάλι τα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα minions “έκλεψαν” τη Μόνα Λίζα και ο Assassin’s Creed έφερε την Pop Culture στο σήμερα!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι έφερε κάτι το εντελώς απρόσμενο και μοναδικό, καταφέρνοντας να συνδυάσει τον αθλητισμό με τη...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός για την Φθιώτιδα μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο υδράργυρος θα φτάνει μέχρι τους...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ