Breaking News :

Με τον Δήμαρχο Στυλίδας και το Σύλλογο Γεωπόνων Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Στο πλαίσιο των συναντήσεών μου με τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους της Φθιώτιδας, την Παρασκευή, είχα την πρώτη μου συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας, κ. Γιάννη Αποστόλου και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Συζητήσαμε για τον τρόπο συνεργασίας μας και την δυνατότητα συμβολής από την πλευρά μου στο σχεδιασμό, διεκδικηση και υλοποίηση των στόχων του Δήμου.

Ενημερώθηκα για τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής τόσο σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση άμεσων αναγκών όσο και για ζητήματα στρατηγικής.

Τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της ακαρπίας, τα έργα υποδομών με έμφαση τα αρδευτικά δίκτυα, η ανάγκη διενέργειας διερευνητικών γεωτρήσεων και η λειτουργία και ο εκσυγχρονισμός των αντλιοστασίων αποτελούν βασικά ζητήματα.

Συζητήσαμε επίσης για το λιμάνι της Στυλίδας, την ολοκλήρωση των αλιευτικών καταφυγίων και τις παρεμβάσεις στο δίκτυο αποχέτευσης σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Επίσης, στη Λαμία, συνάντησα τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας. Συζητήσαμε για τα ζητήματα που απασχολούν τον επιστημονικό κλάδο, τους γεωπόνους, τους γεωτεχνικούς, αλλά και συνολικά τον αγροτικό κόσμο.

Ενημερώθηκα για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής μας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι κάναμε μια παραγωγική κουβέντα για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, τις στρεβλώσεις, τις προκλήσεις και τις σημαντικές αλλαγές που είναι ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα.

Ιδιαίτερα στην κατεύθυνση αυτή συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα.

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ