Η απίστευτη Κέιτ Μίντλετον έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου που την ανέδειξαν ως το αγαπημένο τους μέλος από τη βασιλική οικογένεια.
Η Κέιτ Μίντλετον, που έγινε γνωστή ως Δούκισσα του Κέμπριτζ, είναι ένα από τα πιο διάσημα και επιρρεπή πρόσωπα στον κόσμο. Από τη γοητεία της μέχρι το στιλ της και την κοινωνική της επιρροή, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα για αυτήν που καθιστούν τη ζωή της συναρπαστική.
Παιδικά Χρόνια και Εκπαίδευση
Η Κέιτ Ελίζαμπεθ Μίντλετον γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Reading της Αγγλίας. Μεγάλωσε στο Μπάκιγχαμσαιρ και φοίτησε σε δημόσια σχολεία. Αργότερα, σπούδασε τέχνες στο πανεπιστήμιο του Σκωτίας, του St. Andrews, όπου και γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Η Γνωριμία με τον Πρίγκιπα
Η Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησαν να βγαίνουν επίσημα το 2003 και από τότε έγιναν αναπόσπαστο μέρος της δημοφιλούς βρετανικής βασιλικής οικογένειας.**Η Γάμος και Η Οικογένεια:** Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011 σε μια πανέμορφη τελετή στον καθεδρικό ναό του Ουέστμινστερ. Έχουν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.
Η Στυλιστική Επίδραση
Η Κέιτ Μίντλετον έχει γίνει γνωστή για τον κομψό και κλασικό της στυλ. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, καθώς και οι καθημερινές της εμφανίσεις, είναι πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.
Φιλανθρωπία και Δράση
Η Κέιτ έχει επίσης επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για φιλανθρωπικές δραστηριότητες, επικεντρώνοντας την προσοχή της σε θέματα όπως η ψυχική υγεία, η εκπαίδευση και η παιδική ανάπτυξη.Από τα πρώτα της χρόνια μέχρι τη σημερινή της θέση στη δημοσιότητα, η Κέιτ Μίντλετον έχει αφήσει το στίγμα της ως μια γυναίκα με εξαιρετική κομψότητα, στυλ και ανθρωπιά.
Η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό που προκάλεσε η πειραγμένη φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις γυναίκες, καθώς την προτιμά το 44% σε σύγκριση με το 32% των ανδρών.
Μάλιστα, τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία -Reuters, Associated Press, Γαλλικό πρακτορείο και Getty Image- αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν ή ανακάλεσαν το ενσταντανέ, λέγοντας ότι οι αυστηροί τους κανονισμοί δεν τους επιτρέπουν να προβάλλουν τόσο επεξεργασμένες εικόνες.