Σε έρευνα αγοράς οι καταναλωτές για το τραπέζι του Πάσχα, με τον οβελία να κυριαρχεί.
Η τιμή του φτάνει στα 14€ με 15€ το κιλό και ήδη η ζήτηση είναι αυξημένη, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των κρεοπωλών Αλέξανδρο Αρβανίτη.
Μιλώντας στο Lamia Now, σημείωσε πως φέτος υπήρξε μικρότερη προσφορά αμνοεριφίων, λόγω των καταστροφών στη Θεσσαλία. Όπως είπε, τα κρεοπωλεία του Νομού, έχουν εφοδιαστεί με ντόπια κρέατα.
Αυξημένη η ζήτηση και για το χοιρινό κρέας, καθώς μετά το Πάσχα, ακολουθεί η αργία της Πρωτομαγιάς, που παραδοσιακά οι καταναλωτές ψήνουν στα κάρβουνα.
Δείτε το video: