Breaking News :

Billy Idol: “Έκλεψα τις master κασέτες για το Rebel Yell και τις έδωσα στον έμπορο ηρωίνης μου”

-Είναι αλήθεια ότι κλέψατε τις master κασέτες του άλμπουμ Rebel Yell κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τη δισκογραφική εταιρεία; (VerulamiumParkRanger)

Ήταν εξαιτίας του εξώφυλλου. Έλεγα συνέχεια: «Υπάρχει ένα ελάττωμα σε αυτή την εικόνα, και αν το ανατινάξουμε θα γίνει χειρότερο». Η δισκογραφική εταιρεία άρχισε να λέει: «Το αφήνουμε. Δεν είναι τόσο κακό». Απλά σκέφτηκα: «Δεν θα το αφήσω να συμβεί. Είναι τόσο ανόητο. Απλά πρέπει να αναδημοσιεύσουν την εικόνα. Δεν ακούω τι λένε οι τύποι της δισκογραφικής εταιρείας. Στην πραγματικότητα, θα τους εκβιάσω». Έτσι κατέβηκα στην Electric Lady μέσα στη νύχτα και έφτασα εκεί που ήξερα ότι ήταν τα κουτιά με τις κασέτες. Τα πήρα και έφυγα από το στούντιο και τα έδωσα στον έμπορο ηρωίνης μου. Και μετά τηλεφώνησα στη δισκογραφική εταιρεία και είπα: «Αυτός ο τύπος στον οποίο τις έδωσα, θα τις βγάλει στο δρόμο του λαθρεμπόριου σε λίγες μέρες αν δεν αλλάξετε αυτή την εικόνα». Και υποχώρησαν. Μην τους αφήσεις να σε ξεπεράσουν.

Photo: Wikimedia Commons

-Το ατύχημα με τη μοτοσικλέτα σας το 1990 σας εμπόδισε να πρωταγωνιστήσετε ως T-1000 στην ταινία Terminator 2: Judgment Day (αν και, κατά κάποιο ειρωνικό τρόπο, η χειρουργική επέμβαση που κάνατε μετά το ατύχημα σας έδωσε το δικό σας ατσάλινο σκελετό). Υποφέρετε ακόμη τακτικά από πόνους και ενοχλήσεις ως αποτέλεσμα του ατυχήματος στο Λος Άντζελες; (McScootikins)

Όχι και τόσο άσχημα. Κάτι συμβαίνει με το δεξί μου πόδι. Δεν είναι το ίδιο με το αριστερό μου πόδι. Οπότε υπάρχουν προεκτάσεις από αυτό, αλλά μπορείς να τις διορθώσεις φορώντας συγκεκριμένους πάτους στα παπούτσια σου και τέτοια πράγματα. Ο τραυματισμός ήταν στη μέση του κάτω μέρους του δεξιού μου ποδιού, οπότε ήταν κάτι που μπορούσαν να διορθώσουν. Αγαπούσα τον σκηνοθέτη Jim Cameron. Απλά ξέρω ότι θα έβγαζε την καλύτερη απόδοση από μένα. Θα έκανα ό,τι μου έλεγε. Θα μπορούσε να είχε ανοίξει πολύ περισσότερες πόρτες και είναι κρίμα. Αλλά μερικές φορές ο εθισμός στα ναρκωτικά μπερδεύει τα πράγματα. Αυτό ήταν που οδήγησε στο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα, πραγματικά.

Όταν πρωτογνώρισα τη Siouxsie, ένιωσα ότι ήταν σταρ.

Είχε τόσο ισχυρή προσωπικότητα.

Photo: Wikimedia Commons

-Είδα για πρώτη φορά τους Generation X στην τηλεοπτική εκπομπή του Marc Bolan. Ποια είναι η ανάμνησή σας από εκείνη τη μέρα; (lotusblue)

Είχαμε φτάσει στο Μάντσεστερ, αλλά ο εξοπλισμός μας είχε κολλήσει στα μισά του αυτοκινητόδρομου. Στεκόμασταν εκεί και μιλούσαμε με τον Marc, όταν η Muriel Young, η παραγωγός, ήρθε και είπε: «Αυτοί οι νεαροί δεν έχουν τον εξοπλισμό τους. Δεν μπορούν να συμμετέχουν στην εκπομπή». Ο Marc είπε: «Λοιπόν, αν δεν είναι στην εκπομπή, δεν την κάνω εγώ». Εκείνη φρίκαρε, αλλά ο Marc πραγματικά, μου έδειξε πού βρισκόταν η καρδιά του. Και τότε, δύο εβδομάδες αργότερα, πριν βγει στον αέρα, πέθανε. Έτσι, 15 εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολούθησαν και όλοι μας είδαμε, κάτι που ήταν απίστευτο.

in.gr

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ