Breaking News :

Οι “Ιστορίες Καλοσύνης” του Γιώργου Λάνθιμου θα έρθουν πολύ νωρίτερα στη χώρα μας: Η Emma Stone είναι έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία!

Η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά το “Poor Things” έχει τον τίτλο “Ιστορίες Καλοσύνης” και αναμένεται να παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Το φιλμ συγκεκριμένα θα παίξει στις 21 του Ιούνη και αναμέται την προ-τελευταία μέρα του Μαΐου στο Disney+, όπως έγινε και με το οσκαρικό “Poor Things”.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του project, ενώ έγραψε και το σενάριο με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε ξανά την Emma Stone, ενώ θα δούμε και τον Willem Dafoe, αλλά και τους Hong Chau, Joe Alwyn, Jesse Plemons, Mamoudou Athie, Hunter Schafer και Margaret Qualley.

Η αλήθεια είναι πως το “Kinds Of Kindness” θα είναι μία ταινία μεγάλη σε διάρκεια και συγκεκριμένα αγγίζει τα 164 λεπτά. Δηλαδή θα μείνετε στην κινηματογραφική αίθουσα 23 λεπτά παραπάνω από ότι παραμείνατε στο “Poor Things”.

Δείτε το trailer:

Latest

Το πρώτο πρόστιμο για διαστημικά σκουπίδια στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεγονός!

Μπορεί εμείς οι άνθρωποι να μην τα καταφέραμε και τόσο για να κρατήσουμε καθαρό τον πλανήτη, αλλά όπως φαίνεται το ίδιο συνέβη και στο...

Παράδειγμα προς μίμηση: Αυτή η πόλη απαγορεύει τα αυτοκίνητα στο κέντρο – Μόνο τα ηλεκτροκίνητα έχουν πρόσβαση

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους από ότι φαίνεται γίνεται η Στοκχόλμη, αφού κάνει αυτό που "παλεύουν" να υλοποιήσουν αρκετές μεγάλες πόλεις στον πλανήτη, δηλαδή...

Είσαι φαν των “Blink-182”; Εδώ και 24 χρόνια έλεγες λάθος τους στίχους του πιο διάσημου τραγουδιού τους

Αν είσαι φαν τον "Blink-182" και λατρεύεις να παίζεις στο spotify τα τραγούδια τους, τότε πρέπει να ξέρεις ότι εδώ και 24 χρόνια έλεγες...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ