Breaking News :

Θυμάστε τη “M3GAN”; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη “Soulm8te” σε ένα επικό spinoff

Και επίσημα η Blumhouse θέλει να μας εντυπωσιάσει για μία ακόμη φορά, μιας και πρόκειται να κυκλοφορήσει μία spinoff ταινία από το σύμπαν του φιλμ “M3GAN”.

Το νέο κινηματογραφικό project ονομάζεται “Soulm8te” και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το σύμπαν του “M3GAN”, με το sequel της να ετοιμάζεται.

Την διανομή θα αναλάβει η Universal Pictures και πρόκειται για ένα “ερωτικό θρίλερ”, το οποίο γνωρίζουμε ότι θα παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Ιανουαρίου του 2026.

Όπως αποκαλύπτει το Variety, το “Soulm8te” εστιάζει σε έναν άντρα που προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια της συζύγου του χρησιμοποιώντας μία κούκλα AI τύπου M3GAN.

Latest

Είδαμε την πρώτη διαφήμιση που φτιάχτηκε από την τεχνητή νοημοσύνη της OpenAI: Μπήκαμε στη νέα εποχή!

Έχουμε επιτέλους το πρώτο Brand που χρησιμοποίησε τη τεχνητή νοημοσύνη για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια. Πρόκειται για το "Toys 'R' Us" το οποίο...

“Πειρατές της Καραϊβικής”: Όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση της έκτης ταινίας

Έχουμε επιτέλους νεότερα για το "Pirates Of The Caribbean 6", μετά από μεγάλη αναμονή. Ο παραγωγός των ταινιών Jerry Brucckheimer αποκάλυψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες...

Φθιώτιδα: Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα: “Τα κενά σημαίνουν επιπλέον εργασία για τους υπαλλήλους”

Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε και φέτος η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, Γιώργο...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ