Breaking News :

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους κάνουν live μεταδόσεις

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό για το Instagram λανσάρει η Meta και θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους κάνουν live στην πλατφόρμα τακτικά.

Το social media συγκεκριμένα, λανσάρει μία νέα δυνατότητα και φέρνει πιο κοντά εσάς και τους “στενούς” σας φίλους, τους λεγόμενους “close friends”.

Έτσι λοιπόν, όταν θα θέλετε να κάνετε live μετάδοση μέσα από τον λογαριασμό σας στο Instagram, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν αυτό το live θα το βλέπουν μόνο όσοι έχετε στους στενούς σας φίλους ή όλοι οι ακόλουθοί σας.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό ξεκίνησε να κυκλοφορεί από σήμερα σε ορισμένους χρήστες και θα διατίθεται σιγά σιγά, οπότε αν δεν το βλέπετε από σήμερα, μάλλον θα έρθει και στο δικό σας account πολύ σύντομα.

Latest

Είδαμε την πρώτη διαφήμιση που φτιάχτηκε από την τεχνητή νοημοσύνη της OpenAI: Μπήκαμε στη νέα εποχή!

Έχουμε επιτέλους το πρώτο Brand που χρησιμοποίησε τη τεχνητή νοημοσύνη για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια. Πρόκειται για το "Toys 'R' Us" το οποίο...

“Πειρατές της Καραϊβικής”: Όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση της έκτης ταινίας

Έχουμε επιτέλους νεότερα για το "Pirates Of The Caribbean 6", μετά από μεγάλη αναμονή. Ο παραγωγός των ταινιών Jerry Brucckheimer αποκάλυψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες...

Φθιώτιδα: Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα: “Τα κενά σημαίνουν επιπλέον εργασία για τους υπαλλήλους”

Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε και φέτος η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, Γιώργο...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ