Breaking News :

ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε προετοιμασία, φιλικά και ανανεώσεις… ήρθε ο Δοϊρανλής, έρχεται ο Σιμόνι

Το φετινό πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας μας έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 4/7 και την Παρασκευή 5/7 θα γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος ενώ οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ θα πραγματοποιήσουν και τα εργομετρικά τους τεστ.
  • Την Δευτέρα 8/7  στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση – προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.
  • Από την Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7 η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.
  • Την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα.
  • Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας στο προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:

  • Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό
  • Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.
  • Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λεπτομέρειες και οι ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.

Στη Λαμία και ο Σιμόνι!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή με πολλά γκολ τη περσινή σεζόν προσθέτει στη φαρέτρα του Μαρίνου Σατσιά ο ΠΑΣ Λαμία, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλμπέρτο Σιμόνι του Μακεδονικού!

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης το metrosport.gr o Αλμπέρτο Σιμόνι μετά από μια διετία στον Μακεδονικό, κάνει το βήμα στη μεγάλη κατηγορία για λογαριασμό της Λαμίας.

Ο 27χρονος θα εξαργυρώσει την εξαιρετική περσινή χρονιά στους «πράσινους» παίρνοντας μεταγραφή στη Super League 1.

Ο έμπειρος επιθετικός ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με 15 γκολ σε 29 ματς όντας πρώτος σκόρερ στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, ενώ συνολικά τη διετία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 20 σε 56 ματς.

Ο Σιμόνι, εκτός του Μακεδονικού, έχει παίξει σε Τηλυκράτη, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και ΠΟΝ Καλλικράτειας.

Ανανέωσαν Γιαννούτσος και Τερεζίου!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Στον ΠΑΣ Λαμία όπως αναμενόταν θα συνεχίσει τη καριέρα του και ο Αλέξανδρος Τερεζίου με τον24χρονο ποδοσφαιριστή να φορά τα κυανόλευκα και την επόμενη σεζόν.

Πέρυσι κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 4 φορές με τα κυανόλευκα!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο (01-03-2000) επιθετικό, Αλέξανδρο Τερεζίου, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Παναθηναϊκό Β΄, τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 4 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παραμένει και ο Γιαννούτσος

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο (16.07.1998) κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από την Πέγεια της Κύπρου, τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 6 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο (29.09.2002) Έλληνα μέσο, Γιάννη Δοϊρανλή, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή στη Super League 2, καταγράφοντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο νεαρός υψηλόσωμος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Μακεδονικού για να μετακομίσει στην Κύπρο και να φορέσει τη φανέλα του Ακρίτα Χλώρακα και της Πάφου προτού επιστρέψει στην Ελλάδα και αγωνιστεί για την ομάδα του “Γηραιού”.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Latest

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο!

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ...

Κυκλοφόρησε η αφίσα του “F1” λίγο πριν το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας: Πότε βγαίνει το trailer της πανάκριβης “F1” ταινίας του Brad Pitt

Η αγωνία των σινεφίλ και των λάτρεις της Formula 1 φτάνει στο τέλος της, καθώς αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου trailer της ταινίας...

Εσύ το ήξερες; Οι δεινόσαυροι μας άφησαν ένα δώρο πριν εξαφανιστούν: Τι αποδεικνύει μία νέα έρευνα;

Η ύπαρξη των σταφυλιών, όπως και πολλών άλλων φυτών, συνδέεται με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Η δραματική αυτή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ