Breaking News :

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις...

Νέα βαριά… φιλική ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία – θέλει δουλειά και ενίσχυση

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από την Σπάρτα Ρότερνταμ η οποία είχε σε καταπληκτική ημέρα τον Charles Andreas Brym.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν το 4-1

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία στην Ολλανδία, ο Μαρίνος Σατσιάς χρησιμοποίησε στην αρχική του ενδεκάδα τόσο τον Ιβάν Κόστιτς όσο και τον Σίμον Σάντμπεργκ με τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε μία επανάληψη του προηγούμενου φιλικού, η Λαμία βρέθηκε μόλις στο 1΄να χάνει από την Σπάρτα με 1-0. Ο Kitolano έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, έβγαλε τη σέντρα στον Brym και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Παρά το γρήγορο γκολ των Ολλανδών, η Λαμία βρήκε την απάντηση στο 8΄. Ο Βλαχομήτρος ήταν αυτός ο οποίος με ωραία κίνηση από τα αριστερά βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε ένα πανέμορφο σουτ και κέρδισε τον Schoonderwaldt για να κάνει το 1-1.

Στο 17΄φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο De Guzman βρήκε τον Brym μέσα στην μικρή περιοχή του Κόστιτς με τον Καναδό να κάνει το 2-1 όμως από καθαρή θέση οφσάιντ κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από τον βοηθό του αγώνα.

Στο 21΄ η μπάλα «χάθηκε» από την Σπάρτα, ο Bakari την εμφάνισε στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, αλλά ο Κόστιτς του είπε «όχι» στο τετ α τετ με τη φάση να μην μετρά στο τέλος λόγω οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ στο 23΄ απάντησε στη φάση της Σπάρτα, με τον Μέκιτς να δοκιμάζει το πόδι του από πλάγια αριστερά, αλλά ο Schoonderwaldt μπλόκαρε εύκολα.

Διπλή αλλαγή για την Σπάρτα, μέσα οι De Ligt και El Dahri εκτός οι Kitolano και Eerdhuijzen.

Στο 37΄φάση για τη Λαμία, με τον Σαραμαντά να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, να περνά τον προσωπικό του αντίπαλο βγάζοντας μία σέντρα για τον Αντράντε ο οποίος προσπάθησε να κάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μετέπειτα δόθηκε επιθετικό φάουλ.

Στο 42΄ο «δήμιος» της Λαμίας στο σημερινό φιλικό, ο Charles Adreas Brym πέτυχε χατ τρικ, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, κάνοντας το 3-1.

Ένα σουτ του Μέκιτς εκτός της περιοχής στο 45+1’ ήταν η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, με τον Βόσνιο να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα από το Ρότερνταμ να προηγείται με 3-1 σκορ και τη Λαμία να έχει μόλις ένα καλό 5λεπτο στο ματς…

Όπως ξεκίνησε το πρώτο… έτσι ξεκινήσε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Σπάρτα δημιούργησε την πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου στο 46΄και σκόραρε και 4ο τέρμα. Ο Rosario έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Brym πέτυχε το 4-1 και το 4ο προσωπικό του τέρμα.

Ο Γαλλοκαναδός ποδοσφαιριστής και σκόρερ της Σπάρτα, την περσινή σεζόν είχε σε 33 αγώνες μόλις 5 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αλλαγές για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαν οι Σαραμαντά, Γυφτομήτρος και Σάντμπεργκ και μπήκαν οι Κορνέζος, Τερεζίου και Ντεντάκης.

Λίγο αργότερα ο Σατσιάς έκανε κι΄άλλες αλλαγές καθώς στο ματς πέρασαν οι Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Δοϊρανλής, Καψάλης, Σιμόνι, Λέικ και Τσιάκας στις θέσεις των Κόστιτς, Αντράντε, Γιαννούτσου, Νούνιες, Μέκιτς, Αθανασακόπουλου, Βλαχομήτρου και Φουρτάδο.

Η ομάδα του Σατσιά από το 60΄και μετά και έπειτα από τις αλλαγές που έκανε ο Κύπριος προπονητής άρχισε να πιέζει και στο 64΄ο Σιμόνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Σπάρτα.

Στο 66΄η Λαμία σκοράρει με τον Σιμόνι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό του διαιτητή. Δυνατό σουτ από τον Αλβανό σέντερ φορ αλλά ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο 83′ η Λαμία κέρδισε κόρνερ, αυτό εκτελέστηκε οι αμυντικοί έδιωξαν με την μπάλα να φτάνει στον Τερεζίου ο οποίος από πλάγια αριστερά και ολομόναχος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Το ματς τελείωσε με σκορ 4-1.

Το σχόλιο της αναμέτρησης: Αναμφίβολα η Λαμία χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη για να μπορέσει να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος και προφανώς περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Σίγουρα η εικόνα δεν πείθει με τα μέχρι τώρα δεδομένα και απαιτείται η ενίσχυση με παίκτες σε κομβικές θέσεις όπως αυτή του στόπερ, αυτή του φορ αλλά και δύο ποιοτικών ακραίων.  Οι πιτσιρικάδες του Μαρίνου Σατσια μπορεί να δείχνουν διάθεση αλλά είναι αναγκαία η εμπειρία που δείχνει να λείπει αυτή τη στιγμή. Προφανώς και η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη το επόμενο διάστημα μιας και ο χρόνος θα φέρει την χημεία και τις συνεργασίες, από την άλλη όμως είναι παραπάνω από δεδομένο ότι αν δεν μπει εμπειρία στο ρόστερ τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το σημερινό φιλικό δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα συμπεράσματα αν εξαιρέσουμε ότι ο ΠΑΣ δεν παρουσίασε εμφανή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης σε σχέση με τα φιλικά τεστ με Παναιτωλικό και Γκρόνιγκεν. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Kostic, Σαραμαντάς, Andrade, Γυφτομήτρος, Sandberg, Γιαννούτσος, Nunez, Αθανασακόπουλος, Βλαχομήτρος, Furtado

Στον πάγκο για τη Λαμία ήταν: Σουρδής, Κορνέζος, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Καψάλης, Σιμόνι, Λέικ, Τσιάκας, Ντεντάκης, Τερεζίου, Καψαλιάρης, Ρατόν

Σπάρτα Ρότερνταμ (Jeroen Rijsdijk): Schoonderwaldt, Bakari, Meissen, Eerdhuijzen, Kleijn, De Guzmán, Kitolano, Baas, Oufkir, Brym en Rosario

Στον πάγκο για την Σπάρτα ήταν οι: Rijsdijk, Boukhari, Booij, Kooiman, Sprangers, Knops, Hoek, Nagtegaal, Nunes, Wessels, Lisboa

Latest

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις...

Δύο ζώδια θα έχουν τάσεις… αυτονομιστικές και επαναστατικές

Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι,...

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στην αστρονομία τα τελευταία χρόνια. Οι επιστήμονες προέβλεψαν την ύπαρξή του για πρώτη...

31 χρόνια The X-Files: Όσα δεν ήξερες για τους τσακωμούς της θρυλικής σειράς – Τι σχέση έχει με την Pamela Anderson;

Η θρυλική σειρά The X-Files έκλεισε 31 χρόνια από την πρώτη της προβολή το 1993, αποτελώντας μία από τις πιο επιδραστικές τηλεοπτικές σειρές της...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις συσκευές Android, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την αποδοτικότητα των χρηστών, κυρίως στα tablets. Πρόσφατα,...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ