Breaking News :

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις...

Hugh Jackman και Ryan Reynolds γίνονται viral δημιουργώντας ξανά το πιο διάσημο meme του Deadpool & Wolverine

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ryan Reynolds και Hugh Jackman ξαναχτυπούν το διαδίκτυο με έναν απρόσμενο αλλά ξεκαρδιστικό τρόπο. Αναπαριστώντας ένα πασίγνωστο meme, οι Reynolds και Jackman εμφανίστηκαν ως Deadpool και Wolverine, καταφέρνοντας να γίνουν viral και να ξεσηκώσουν τους φαν τους σε όλο τον κόσμο.

Ryan Reynolds και Hugh Jackman τρελαίνουν το ίντερνετ αναπαριστώντας πασίγνωστο meme ως Deadpool & Wolverine

Το meme που επέλεξαν να αναπαραστήσουν οι δυο ηθοποιοί δεν είναι άλλο από το γνωστό “Distracted Boyfriend”. Στο πρωτότυπο, ένας άντρας κοιτάζει μια περαστική γυναίκα ενώ η σύντροφός του τον κοιτάζει με αγανάκτηση. Στην έκδοση των Reynolds και Jackman, ο Deadpool είναι ο “αφηρημένος φίλος” που κοιτάζει τη Wolverine, ενώ η κανονική σύντροφός του τον κοιτάζει με δυσφορία.

Η φωτογραφία που ανάρτησαν οι Reynolds και Jackman στα κοινωνικά δίκτυα έγινε αμέσως αντικείμενο συζήτησης. Οι φαν ενθουσιάστηκαν βλέποντας τους αγαπημένους τους χαρακτήρες σε μια τόσο διασκεδαστική και πρωτότυπη κατάσταση. Οι ηθοποιοί κατάφεραν να αποτυπώσουν τέλεια την έκφραση και τη στάση του meme, προσθέτοντας τη δική τους μοναδική πινελιά.

Οι Reynolds και Jackman έχουν αναπτύξει μια φιλία που χαρακτηρίζεται από χιούμορ και πειράγματα. Συχνά δημοσιεύουν αστεία βίντεο και φωτογραφίες που σχολιάζουν ο ένας τον άλλο, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θαυμαστές τους. Η αναπαράσταση του meme είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά από κοινές τους εμφανίσεις που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των φαν.

Δεν είναι τυχαίο που οι Reynolds και Jackman επέλεξαν να αναπαραστήσουν το συγκεκριμένο meme. Γνωρίζοντας τη δυναμική των κοινωνικών δικτύων, στόχευσαν να δημιουργήσουν κάτι που θα γίνει άμεσα viral, προκαλώντας συζητήσεις και μοιράσματα παντού. Και το κατάφεραν με επιτυχία, καθώς η φωτογραφία τους κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές μέσα σε λίγες ώρες, ενώ τα σχόλια και οι αντιδράσεις συνεχίζουν να αυξάνονται.

Οι φαν των ηθοποιών και των χαρακτήρων τους περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη κινηματογραφική τους συνάντηση. Ο Deadpool και ο Wolverine έχουν αποδειχθεί αγαπητοί χαρακτήρες τόσο στους φαν των κόμικς όσο και στους κινηματογραφόφιλους, και κάθε νέα τους εμφάνιση είναι πολυαναμενόμενη. Η χημεία μεταξύ των Reynolds και Jackman προμηνύει ότι οι επόμενες ταινίες τους θα είναι εξίσου επιτυχημένες και διασκεδαστικές.

Με την ασταμάτητη ενέργειά τους και το χιούμορ τους, οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman συνεχίζουν να μας διασκεδάζουν και να μας εκπλήσσουν. Η τελευταία τους αναπαράσταση του πασίγνωστου meme ως Deadpool και Wolverine δεν αποτελεί εξαίρεση, και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο καλοί είναι στο να προκαλούν γέλιο και ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους.

Latest

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις...

Δύο ζώδια θα έχουν τάσεις… αυτονομιστικές και επαναστατικές

Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι,...

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη! Ο “Πλανήτης 9” δεν είναι πλανήτης!

Ο μυστηριώδης "Πλανήτης 9" αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στην αστρονομία τα τελευταία χρόνια. Οι επιστήμονες προέβλεψαν την ύπαρξή του για πρώτη...

31 χρόνια The X-Files: Όσα δεν ήξερες για τους τσακωμούς της θρυλικής σειράς – Τι σχέση έχει με την Pamela Anderson;

Η θρυλική σειρά The X-Files έκλεισε 31 χρόνια από την πρώτη της προβολή το 1993, αποτελώντας μία από τις πιο επιδραστικές τηλεοπτικές σειρές της...

Η Google φέρνει νέες αλλαγές ειδικά για εσένα που είσαι… multitasking

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης στις συσκευές Android, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την αποδοτικότητα των χρηστών, κυρίως στα tablets. Πρόσφατα,...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ