Breaking News :

Game Of Thrones: Και πάλι “στα σκαριά” η επική Spin-Off σειρά που όλοι θέλουν να δουν

Ανατροπή στον προγραμματισμό των Spin-Off σειρών του Game Of Thrones. Το HBO φέρνει και πάλι “μπροστά” ένα spin-off που είχε ακυρώσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα των βιβλίων George R.R. Martin, το “10,000 Ships”, η preqeuel σειρά του Game Of Thrones που είχε ακυρωθεί από το HBO, βρίσκεται και πάλι “στα σκαριά”. Μάλιστα αποκάλυψε πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα το γράψει η Eboni Booth.

Δυστυχώς αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε ο συγγραφέας με το κοινό του, ο οποίος φαίνεται ότι αυτή την περίοδο εργάζεται “πάνω” σε αυτή τη σειρά. Το τι άλλαξε στο σκεπτικό των υπεύθυνων του HBO κανείς δεν ξέρει, ωστόσο σίγουρα πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη.

Η σειρά θα διαδραματίζεται μία χιλιετία πριν από τα γεγονότα του Game Of Thrones και θα παρουσιάσει την πριγκίπισσα Nymeria, ιδρύτρια του Βασιλείου του Dorne.

Latest

Είδαμε την πρώτη διαφήμιση που φτιάχτηκε από την τεχνητή νοημοσύνη της OpenAI: Μπήκαμε στη νέα εποχή!

Έχουμε επιτέλους το πρώτο Brand που χρησιμοποίησε τη τεχνητή νοημοσύνη για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια. Πρόκειται για το "Toys 'R' Us" το οποίο...

“Πειρατές της Καραϊβικής”: Όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση της έκτης ταινίας

Έχουμε επιτέλους νεότερα για το "Pirates Of The Caribbean 6", μετά από μεγάλη αναμονή. Ο παραγωγός των ταινιών Jerry Brucckheimer αποκάλυψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες...

Φθιώτιδα: Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα: “Τα κενά σημαίνουν επιπλέον εργασία για τους υπαλλήλους”

Με πολλά κενά σε προσωπικό ξεκίνησε και φέτος η θερινή περίοδος για το λιμενικό σώμα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, Γιώργο...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ