Breaking News :

Πένθος στη Λαμία – “έφυγε” από τη ζωή η πρώην γενική γραμματέας του δήμου Έφη Χριστοπούλου

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής στην πόλη της Λαμίας. Η πρώην γενική γραμματέας του δήμου Λαμιέων, Έφη Χριστοπούλου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Η Έφη Χριστοπούλου σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε τη δικηγορική του καριέρα το 1988 στο Πρωτοδικείο Λαμίας.

Το 1990 άφησε τη δικηγορία και διορίστηκε στη κρατική MOMA. Με την κατάργηση της υπηρεσίας το 1993, μετακινήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως Ελεγκτής Νομιμότητας. Το 2008 μετακινήθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών και αργότερα, το 2009, στο Δασαρχείο Λαμίας. Από το 2014 έως το 2019 εργάστηκε στο πλευρό του αντιπεριφερειάρχη Θύμιου Καραΐσκου, ως Διευθύντρια Υγείας και υπεύθυνη της Νομικής Υπηρεσίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ορίστηκε Γενική Γραμματέας του Δήμου Λαμίας μέχρι το τέλος του 2023. Από τον Ιανουάριο του 2024 επέστρεψε στην Περιφέρεια ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Ενέργειας. Το 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο και πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος.

Η κηδεία της Έφης Χριστοπούλου θα γίνει την Τρίτη (24/9/24) στη 1:00′ το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Το αντίο του πρώην δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραισκου

Είναι οι στιγμές που …παγώνουν τον χρόνο.
Η Εφη Χριστοπούλου, έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με το καρκίνο.
Ενας ξεχωριστός άνθρωπος, που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες. Που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια το κοινό καλό.
Μια ξεχωριστή φίλη, λαμπρή συνεργάτιδα, που ήταν πάντα πρόθυμη και ήξερε να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα όλων μας, όλων των πολιτών, πάντα με ευγένεια και ηπιότητα.
Έφη μου…
Βιάστηκες…
Φεύγεις πολύ νωρίς…
Θα μας λείψεις πολύ.
Σε όλους μας θα λείψεις. Για την αγάπη σου, για το γέλιο σου, για τις κουβέντες μας, για το πάθος στην εργασία σου.
Θα μας λείψει το γνήσιο που αντιπροσώπευες.
Σε αποχαιρετώ με αισθήματα αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού.
Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτά που μας έδωσες, αλλά κυρίως για την αμέριστη φιλία σου, χωρίς ανταλλάγματα.
Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες.
Σε ευχαριστούμε που ομόρφυνες τη ζωή μας.
Με το χαμόγελό σου, τη ζεστασιά της ψυχής σου, την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου.
Θανάση, Θύμιο, Χρήστο… να θυμάστε όλες τις υπέροχες στιγμές μαζί της και να παίρνετε κουράγιο για να συνεχίσετε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια !
Καλό ταξίδι Έφη μου…

Latest

Θέλουμε τελικά την τεχνητή νοημοσύνη για αφεντικό μας; Δείτε τι λέει νέα έρευνα

Μία νέα έρευνα δείχνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) κερδίζει έδαφος στην προτίμηση των εργαζομένων ως αφεντικό, με έναν στους τρεις να πιστεύει ότι...

Το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος του “The Conjuring” είναι προ των πυλών με νέα ιστορία και επιστροφές

Το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος του "The Conjuring" είναι προ των πυλών και φέρνει μαζί του συναρπαστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα. Το franchise,...

Γεσθημανή Κουτούζογλου: Στον εισαγγελέα του στρατοδικείου η παίκτρια του Survivor – Κατηγορείται για λιποταξία εκτός Ελλάδας

Η 36χρονη υπαξιωματικός επέστρεψε εκτάκτως από το παιχνίδι στην Ελλάδα. Ενώπιον του εισαγγελέα του στρατοδικείου παρουσιάστηκε σήμερα Κυριακή (22.9.24) η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, Γεσθημανή...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ