Breaking News :

Τράπεζα ενημέρωσης στο Δήμο Λαμιέων για το μεταναστευτικό ζήτημα

Η Ελλάδα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σύνθετου μεταναστευτικού προβλήματος...

Η νέα λειτουργία του Youtube “ρίχνει άκυρο” στα Fake News: Πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί

Ξεκίνησαν οι δοκιμές μίας νέας λειτουργίας για την αντιμετώπιση...

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Αγιούτο” έρχεται στη Λαμία για πρώτη φορά με παιδικά, εφηβικά και τμήματα ενηλίκων: Κάνε τη δική σου εγγραφή!

Στη ΛΑΜΙΑ για 1η ΦΟΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Το θεατρικό Εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ θα Λειτουργήσει από την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ και για ΚΑΘΕ ΤΕΤΆΡΤΗ με τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, το ΕΦΗΒΙΚΟ και των ΕΝΗΛΙΚΩΝ!!!!

Αρχίζουμε στην πόλη σας με ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ενώ οι Εγγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη!!!

Στο θεατρικό μας εργαστήρι γίνονται μαθήματα υποκριτικής, ασκήσεις θεατρικού παιχνιδιού, αυτοσχεδιασμοί ,ασκήσεις ορθοφωνίας και σωστής άρθρωσης, κινησιολογία, ασκήσεις φαντασίας, ψυχοκινητικά παιχνίδια ,φιλαναγνωσία και ασκήσεις μουσικοκινητικής αγωγής.

– Με όπλο την θεατρική πρακτική τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους ,καλλιεργούν τον ψυχικό τους κόσμο και φυσικά τις ικανότητές τους.

236313BD AEF0 47AC 9782 E9780F3C66DD

Στο τέλος της χρονιάς μέσα απ την συλλογική δουλειά οι ΜΑΘΗΤΕΣ μας ( τμήματα Ενηλίκων / Εφηβικό / Παιδικά από 4 ετών ) θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγική εμπειρία της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!

Το Τμήμα των ΕΝΗΛΙΚΩΝ θα ξεκινήσει την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ με ένα τρίωρο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ από την Ματίνα Νικολάου (@matinanikolaou)

Για την σωστή διαμόρφωση και την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων ,οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ για ενα μικρό χρονικό διάστημα έπειτα απ την έναρξη των μαθημάτων.

  • ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΕΓΓΡΑΦΕΣ | 6978603999 

– Τηλ.Επικοινωνίας | 6974820192

– Παπακυριαζή & Τσακάλωφ (@Kefosarts) , Λαμία

Υπεύθυνος Εργαστηρίων Πέτρος Μπουσουλόπουλος (@petros_bousoulopoulos)

IMG 2349

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος το 2017, εμπνεύστηκε και έφτιαξε το θεατρικό εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ στη Ρόδο, με σκοπό να δημιουργήσει «θεατρικές φωλιές» με καλλιτεχνικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ανθρώπους όλων των ηλικιών που αγαπούν το θέατρο. Με γνώμονα την έκφραση, την έρευνα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, το θεατρικό εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ διανύοντας τον έβδομο χρόνο από την δημιουργία του, ξεκινάει και φέτος το ταξίδι του με νέα τμήματα και συνεργάτες στις παρακάτω πόλεις Αθήνα | Ρέθυμνο | Ρόδο | Χανιά |Ηράκλειο | ΛΑΜΙΑ | Ναύπλιο | Άργος | Τρίπολη.

IMG 5765

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και σεμινάρια υποκριτικής από εξειδικευμένους δασκάλους και καταξιωμένους ηθοποιούς, που ως αρχικό σκοπό έχουν τη δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία των ενδιαφερόμενων, καθώς και τη γνωριμία τους με τον κόσμο του θεάτρου, την απόκτηση γνώσεων και την προσωπική τους έκφραση.              

IMG 8870

Δεν είναι απαραίτητες προηγούμενες γνώσεις θεάτρου ή υποκριτικής, αλλά διάθεση και φαντασία για να ιδρυθεί ένας κόσμος στη σκηνή που θα γοητεύσει, θα προβληματίσει και εν τέλει θα συν-κινήσει  το θεατή.                                        

IMG 8871
IMG 6563
IMG 3655

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ,περιλαμβάνει έναν ετήσιο κύκλο μαθημάτων και Σεμιναρίων γύρω από την υποκριτική για μεγάλους και μικρούς από 4 ετών και πάνω (και από 2,5 ετών καί πάνω σε Χανιά/Ηράκλειο/Ναύπλιο/Άργος/Τρίπολη), χωρισμένους σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία, με σκοπό την ουσιαστική ενασχόλησή τους με το θέατρο, την δημιουργικότητα και το παιχνίδι.

IMG 0410
IMG 8872

Στο τέλος της σεζόν κάθε τμήμα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει σε θεατρική σκηνή ή εναλλακτικό χώρο, αποσπάσματα από θεατρικά κείμενα ή και ολόκληρο θεατρικό έργο.

1 26

Latest

Τράπεζα ενημέρωσης στο Δήμο Λαμιέων για το μεταναστευτικό ζήτημα

Η Ελλάδα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σύνθετου μεταναστευτικού προβλήματος...

Η νέα λειτουργία του Youtube “ρίχνει άκυρο” στα Fake News: Πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί

Ξεκίνησαν οι δοκιμές μίας νέας λειτουργίας για την αντιμετώπιση...

“Lady in the Lake”: Όλοι θέλουν αυτό το καλοκαίρι να δουν τη νέα σειρά μυστηρίου με τη Natalie Portman

Όλοι θέλουν να δουν τη νέα σειρά μυστηρίου "Lady...

Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας: Λειτουργεία την Πέμπτη 27/06 στη Μητρόπολη για τον προστάτη Όσιο Σαμψών

Με αφορµή τη µνήµη του προστάτη Αγίου του κλάδου µας, Οσίου Σαµψών του Ξενοδόχου, που εορτάζεται στις 27/06, η Ένωση Ξενοδόχων Λαµίας θα τελέσει...

Τράπεζα ενημέρωσης στο Δήμο Λαμιέων για το μεταναστευτικό ζήτημα

Η Ελλάδα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σύνθετου μεταναστευτικού προβλήματος όπου προσπαθεί να συνδυάσει  την  ανθρωπιστική ανταπόκριση αλλά και  τη διασφάλιση της  σταθερότητας. Η χώρα...

Η νέα λειτουργία του Youtube “ρίχνει άκυρο” στα Fake News: Πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί

Ξεκίνησαν οι δοκιμές μίας νέας λειτουργίας για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης στην πλατφόρμα. Η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν διορθωτικές...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ