Breaking News :

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine"...

“Το Poor Things δεν θα μπορούσε ποτέ να γυριστεί στην Ελλάδα”, λέει ο Γιώργος Λάνθιμος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, στην Αθήνα, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του “Poor Things” στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο πλευρό του και η Έμα Στόουν, αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει, μιας και την ταλαιπωρεί μία ασθένεια.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λάνθιμος εξήγησε πως δεν μπαίνει πολύ συχνά στη διαδικασία να αναλύει τι είναι αυτό που λέει η ταινία ή τι θέλει ή τι τον ενδιαφέρει να πει στην ταινία.

Ο Γιώργος Λάνθιμος διευκρίνισε δε, ότι η ταινία Poor Things δεν θα μπορούσε να γυριστεί ποτέ στην Ελλάδα. “Είναι δυο διαφορετικά κομμάτια, το ένα είναι η χρηματοδότηση, το άλλο είναι πρακτικά πού θα γυριζόταν. Όταν ψάχναμε μέρος για να κάνουμε το γύρισμα και καταλήξαμε στη Βουδαπέστη, όλες οι επιλογές ήταν ανοιχτές, ακόμα και η Ελλάδα, αλλά άμεσα αποκλείστηκε γιατί εδώ δεν υπάρχουν στούντιο”, όπως είπε.

Τέλος, ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε ακόμα, ότι στην αίθουσα όπου γινόταν η συνέντευξη Τύπου στη Μεγάλη Βρετάνια, έγινε το πρώτο φίτινγκ με την Εμα και την ενδυματολόγο για την ταινία.

Latest

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine"...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Η gaming βιομηχανία “πατάει pause” και ξεκινά απεργία: Τι θα συμβεί όμως με το GTA 6; – Έχουμε την απάντηση!

Η gaming βιομηχανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες απεργίες στην ιστορία της, με τους εργαζόμενους να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυξημένους μισθούς...

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine" βρίσκονται στα ύψη, και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις είναι η ηθοποιός που θα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα minions “έκλεψαν” τη Μόνα Λίζα και ο Assassin’s Creed έφερε την Pop Culture στο σήμερα!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι έφερε κάτι το εντελώς απρόσμενο και μοναδικό, καταφέρνοντας να συνδυάσει τον αθλητισμό με τη...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ