Breaking News :

Στον κόσμο του ο Elon Musk: Άρχισε πάλι της προκλήσεις για αγώνα σε κλουβί με τον Zuckerberg

Η αναμέτρηση μεταξύ δύο από τους πιο διάσημους και...

Μια ματιά στην ερμηνεία του Timothée Chalamet ως Bob Dylan: Δείτε το trailer της νέας του ταινίας

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Timothée Chalamet συνεχίζει να καταπλήσσει το...

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε το μέλλον της AI και τρομάζει η πρόβλεψή του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta...

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες και των 7 Δημάρχων της Π.Ε. Φθιώτιδος

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι τελετές ορκωμοσίας των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Εκτός από την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού και του περί αυτόν Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Συμεών τέλεσε διαδοχικά και τις ορκωμοσίες και στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, η οποία πλέον ολάκερη ανήκει στην αποκλειστική εκκλησιαστική δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Ο κ. Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες στην Κάτω Τιθορέα, στην Λαμία, στον Δομοκό, στα Καμένα Βούρλα, στην Αταλάντη, στην Μακρακώμη και στην Στυλίδα, ενώ σε κάθε Δημοτική Αρχή προσέφερε ως ενθύμιον της ορκωμοσίας μία ιερά Εικόνα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, κατόπιν παρακλήσεως των νέων Δημάρχων, σε κάθε ορκωμοσία απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό, ως εξής:

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

          Στην τελετή Ορκωμοσίας της Δημάρχου Αμφίκλειας  -Ελάτειας κ. Αθανασίας Στιβακτή και του Δημοτικού Συμβουλίου  ο κ. Συμεών ανέφερε:

          «Η τιμητική σήμερα ανήκει σε εσάς και κυρίως ανήκει στο λαό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ο οποίος σας εμπιστεύθηκε, σας εξέλεξε κι ο οποίος έχει προσδοκίες από σας, από όλους ανεξαιρέτως, από την Δήμαρχο, από την πλειοψηφούσα παράταξη, αλλά και από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και την ομάδα του, από όλους ανεξαιρέτως τους. 

Εμείς ως τοπική Εκκλησία και προσωπικά ως πνευματικός σας Πατέρας και Επίσκοπός σας σε όλους σας ανεξαιρέτως σας δηλώνουμε ότι σας αγαπάμε, ότι σας χαιρόμαστε, σας καμαρώνουμε, με πολλή λαχτάρα είμαστε στη διάθεση σας να προσφέρουμε ό,τι είναι θετικό και ό,τι μπορούμε, να ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή σας, να ευλογούμε τα έργα σας, να εγκαινιάζουμε τα έργα σας. Θα είμαστε κοντά στις χαρές σας, κοντά και στις λύπες σας. Μία μόνο παράκληση τολμώ να σας απευθύνω: Να είστε μαλακοί προς τους κάτω, σκληροί όμως προς τους πάνω! Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

          Στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Λαμιέων κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Συμεών ανέφερε:

          «Θέλω εκ μέρους του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού της Φθιώτιδος, των πιστών μελών της Εκκλησίας μας, να απευθύνω εγκάρδιες ευχές μέσα από την καρδιά μας, μέσα από την ψυχή μας, μέσα από όλο μας το «είναι», για μία απόλυτη επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, στο νέο Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο το εκπροσωπούν τρεις αυτοδιοικητικές παρατάξεις με σπουδαίους επικεφαλής, όπως τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Καραΐσκο και τον κ. Κυριακάκη, αλλά οφείλω να συγχαρώ και τον εταίρο αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης τον κ. Αδάμ για τον αγώνα του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και προσευχόμεθα, οι υψηλές προσδοκίες, οι οποίες υπάρχουν στα πρόσωπά σας, – προσέξτε το λόγο μου και μη τον παρερμηνεύσετε – ευχόμαστε, οι υψηλές προσδοκίες, που έχουμε για σας, να διαψευστούν, αλλά να διαψευστούν προς το καλύτερο! Να γίνουν τα πράγματα ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι τα περιμένουμε. Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

          Στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Συμεών ανέφερε:

          «Θέλω να σας συγχαρώ, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα να έχετε υγεία, να έχετε δύναμη, ώστε να αξιωθείτε αυτό, το οποίο προσευχηθήκαμε πριν λίγο. Προσευχηθήκαμε να εκπληρώσετε τις επαγγελίες, τις υποσχέσεις, πρώτιστα την υπόσχεση του όρκου αυτού καθεαυτού, αλλά και τις προγραμματικές σας επαγγελίες, τις δεσμεύσεις σας που δώσατε δημόσια, αυτές που δώσατε κατ’ ιδίαν, αυτές που εννοήσατε και αυτές που υπονοήσατε και κυρίως εύχομαι να έχετε μία ετοιμότητα να ανταποκρίνεστε στο έκτακτο.

Αυτό απέδειξε πρόσφατα ο πειρασμός της θεομηνίας, της κλιματικής αλλαγής, κλιματικής κρίσης, οποιασδήποτε αιτίας, δεν έχει σημασία, απέδειξε ότι οφείλουμε να είμαστε άπαντες σε ετοιμότητα και για το έκτακτο, αυτό που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Άλλωστε μια πολιτική διοίκηση και γενικότερα μια διοίκηση κρίνεται και αξιολογείται από τη δυνατότητά της να προσαρμόζεται, να αναπροσαρμόζεται, να επαναδρομολογεί και να επανανοηματοδοτεί την πορεία της.

Το εύχομαι ολόψυχα. Καυχώμεθα για τον Δήμο Δομοκού, διότι, για την Μητρόπολή μας, η πάλαι ποτέ διαλάμψασα Επισκοπή Θαυμακού, η επαρχία Δομοκού αποτελεί το σύνορο του πρώτου ελληνικού κράτους κι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε ακρίτες εδώ στο Δομοκό, να έχουμε δηλαδή ακριτικό φρόνημα σαν και αυτό που έχουν και οι ακρίτες της Μακεδονίας, της Βόρειας Ελλάδος, του Βορείου Αιγαίου, του Καστελορίζου, οι θεματοφύλακες των παραδόσεων και όχι μόνο των χαρτών.

Οι Έλληνες περιφρουρούν όχι μόνο γεωγραφικά σύνορα αλλά κυρίως παραδόσεις, έθιμα και αξίες. Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Κυρμανίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Συμεών ανέφερε:

 «Είμαστε εδώ όλοι μας ανεξαιρέτως και ο Ιερός Κλήρος της περιοχής του Δήμου Καμένων Βούρλων και οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας, πολιτικοί και μη, αλλά και όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του τόπου μας. Είμαστε εδώ πρώτον για να συμμετέχουμε στην προσωπική σας χαρά, γιατί δεν παύει η σημερινή στιγμή να είναι μία προσωπική χαρά. Κάνατε μία επιλογή πολύ σημαντική. Όταν άλλοι επιλέγουν τον καναπέ, ούτε καν να ψηφίσουν, εσείς επιλέξατε όχι μόνο να συμμετέχετε ως ψηφοφόροι, αλλά να συμμετέχετε ως υπεύθυνοι πολίτες, που αναλαμβάνετε τις τύχες και τις ευθύνες μιας περιοχής. Επιλέξατε την ευθύνη, που η ευθύνη έχει τίμημα, έχει κόστος αλλά τίποτα σπουδαίο στη ζωή δεν υπάρχει χωρίς κόστος και όπως δεν υπάρχει και αλήθεια που να μην κοστίζει και να μην πονά.

Εύχομαι λοιπόν αυτή την επιλογή, την οποία κάνατε τόσο εσείς κ. Δήμαρχε τον οποίο όμως προσωπικά σας έχω ζήσει και ως Αντιπεριφερειάρχη με μία επιτυχή συνεργασία, τόσο και εσείς αξιότιμε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως που γνωρίζετε τα θέματα του Δήμου, όσο ολίγοι, ως διατελέσας επί δύο θητείες Δήμαρχος, όσο και εσείς κ. Πλατανιά ως Αρχηγός της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως με την εμπειρία σας και στο Δήμο, αλλά και στην κοινωνία των πολιτών, στο επιχειρείν, στην καθημερινότητα, όσο και όλα τα εκλεκτά αιρετά μέλη που εξελέγησαν, αλλά και ο έτερος διεκδικητής του Δήμου ο κ. Ηλιόπουλος εκ της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όλοι εσείς έχετε την εμπιστοσύνη μας, την αγάπη μας, τις ευχές μας για μια επιτυχή θητεία.

Αυτός εδώ ο Δήμος ξέρετε ότι είναι προτεραιότητα και για τη Μητρόπολη Φθιώτιδας, όχι μόνο λόγω του Κατασκηνωτικού Κέντρου, το οποίο φιλοξενεί χιλιάδες παιδιά και εκατοντάδες δράσεις όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χειμώνα, ακόμη και ως σημείο γεωπολιτικής στρατηγικής μαρτυρίας καθώς ήδη επί δύο έτη φιλοξενούμε παιδιά μέσα από την καρδιά του πολέμου, από την Ουκρανία, από βομβαρδισμένες πόλεις για να στηρίξουμε τη σωστή πλευρά της ιστορίας, την οποία έχει επιλέξει η πατρίδα μας, αλλά και ως νησίδα πολιτισμού, εκπαίδευσης, μαρτυρίας μιας κοινωνίας ανοιχτής, μιας κοινωνίας πραγματικά συμπεριληπτικής και όχι με χρώματα, τα οποία ξεβάφουν, αλλά με πραγματικά χρώματα, τα οποία είναι τα χρώματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τα χρώματα της ελληνικής διαχρονίας, μίας παράδοσης ελληνικού πολιτισμού πολλών αιώνων. Δεν χρειαζόμαστε άλλα φώτα, έχουμε φώτα που φωτίζουν και φωτίζουν όλη την οικουμένη.

Είναι λοιπόν ο Δήμος Καμένων Βούρλων μεγάλης σπουδαιότητας για την ανάπτυξη όλης της ευρύτερης περιοχής. Οι επενδύσεις, που σχεδιάζονται από την ελληνική κυβέρνηση και έχουν εξαγγελθεί και πρόσφατα από την επίσκεψη του εξοχωτάτου κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως. αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα στα προγράμματά τους έχουν εκτενείς αναφορές στην ανάπτυξη εδώ του δήμου όχι μόνο ως τουριστικό προϊόν, όχι μόνο ως κοιτίδα ιαματικής προσφοράς, όχι μόνο ως τόπο ανάπτυξης και προόδου, αλλά ως ένα τοπόσημο με πάρα πολλές δυνατότητες.

Εμείς προσευχόμεθα για σας, σας έχουμε εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι η κοινωνία περιμένει πολλά αυτήν την πενταετία και εμείς είμαστε εδώ για να ευλογούμε τα έργα σας, για να τελούμε τα εγκαίνια των επιτυχιών σας, να σας χειροκροτούμε στα θετικά, αλλά και στα όποια λάθη σας, υπάρχουν οι θεσμοί, οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να σας κρίνουν. Εμείς είμαστε για να συγχωρούμε. Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανασίου Ζεκεντέ και του Δημοτικού Συμβουλίου ο Σεβασμιώτατος ανέφερε:

« Θα ήθελα εκ μέρους όλου του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος της τοπικής μας Εκκλησίας και ιδιαίτερα εδώ της περιοχής του Δήμου Λοκρών, της κανονικής δικαιοδοσίας της επαρχίας Ταλαντίου και Λοκρίδος της Μητροπόλεως μας, να σας ευχηθούμε πρώτον να έχετε υγεία, δεύτερον να έχετε δύναμη, τρίτον να έχετε δημοκρατικό φρόνημα, τέταρτον αγωνιστικό φρόνημα και πέμπτον διάθεση για όραμα, για δουλειά, για εργασία, αλλά και για έμπνευση, γιατί όλος ο λαός μας περιμένει να εμπνευστεί από σας. Ακούσαμε πολλές φορές να γίνεται λόγος για την απαξίωση των θεσμών ή για την αποχή των ανθρώπων από τις εκλογές ή από τις διαδικασίες. Να είστε βέβαιοι ότι μία πετυχημένη δική σας αυτοδιοικητική πορεία θα εμπνεύσει πολύ περισσότερους το 2028 να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, να συμμετέχουν ενεργά.

Είμαι βέβαιος ότι ο δεύτερος σε τάξη Δήμος του Νομού μας, που ξέρετε ότι για τη Μητρόπολή μας αποτελεί μία από τις προτεραιότητες, από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό και το πρώτο από τα τρία Κέντρα Περιφερειακής Επισκοπικής και Εκκλησιαστικής Διακονίας, το Ιερό Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος, το οποίο ιδρύθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Υπουργείου Παιδείας με το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο δημοσιεύθηκε, ήδη έχει ιδρυθεί και λειτουργεί ήδη εδώ στην καρδιά του Δήμου, για να εξυπηρετεί τους πολίτες της Λοκρίδος, για να μην μετακινούνται μέχρι τη Λαμία για ένα πιστοποιητικό, για μία άδεια, για μία συνάντηση με τον Μητροπολίτη. Να είναι ο Μητροπολίτης παρών, να είναι η Εκκλησία παρούσα, να είμαστε μία ανοιχτή αγκαλιά για όλη τη Φθιώτιδα και με επίκεντρο και προτεραιότητα τη Λοκρίδα. Το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών αποτελείται, είναι νομίζω το μοναδικό στο Νόμο, από τέσσερις συνδυασμούς που εκπροσωπούνται και μάλιστα από εξαίρετους επικεφαλής, τον Δήμαρχο τον κ. Ζακεντέ, τον κ. Λιόλιο επίσης τ. Δήμαρχο και εκλεκτό φίλο, την κ. Γιαννοπούλου και τον αγωνιστή, τον κ. Καρατράντο, είναι πολύ  θετικό για τον Δήμο.

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία και να μας αξιώνει ο Θεός να είμαστε κοντά σας, να εγκαινιάζουμε τα έργα σας, να ευλογούμε τις προσπάθειές σας και να χαιρόμαστε με την πρόοδό σας. Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Μακρακώμης κ. Γεωργίου Χαντζή και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Συμεών ανέφερε:

 «Θέλω να εκφράσω καταρχάς τη μεγάλη μου χαρά, γιατί παρά το ό,τι με όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές συνοδοιπορήσαμε καθ’ όλη τη θητεία τους, εντούτοις όμως επειδή η ενθρόνισή μου έγινε τον Νοέμβριο του 2019, δεν είχα αξιωθεί να ορκίσω καμία Δημοτική αρχή. Φέτος όμως αξιώνομαι να ορκίσω τόσο την Περιφερειακή Αρχή όσο και τις επτά Δημοτικές Αρχές και έτσι έχω τη δυνατότητα από την αρχή να ευχηθώ πατρικά, καρδιακά, αγαπητικά, να ευχηθώ ολόψυχα αυτό, το οποίο θα προσεύχομαι κάθε μέρα: την επιτυχία του έργου σας, να έχετε υγεία, να έχετε δύναμη, να έχετε αγάπη. Οι διαφωνίες μας δεν είναι εμπόδιο στην αγάπη. Σας παρακαλώ: να έχετε αγάπη! Οι διαφορές μας δεν είναι εμπόδιο στην αγάπη, όποιες κι αν είναι αυτές, οποιασδήποτε μορφής.

Να έχετε αγάπη για τον τόπο, αγάπη για την αυτοδιοίκηση, η οποία είναι ο πλέον αδιαμεσολάβητος θεσμός δημοκρατίας και αντιπροσωπευτικότητας, να έχετε αγάπη και στην παρατελευταία κοινότητα.

Ο Δήμος Μακρακώμης έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έχει μεγάλη έκταση, σχεδόν 837 τ.χλμ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, αν σκεφτούμε ότι ο Δήμος Λαμιέων είναι 947 τ.χλμ. Όσοι γνωρίζουν Εκκλησιαστικό Δίκαιο και Κανονικό Δίκαιο και Εκκλησιαστική Ιστορία, γνωρίζουν ότι, όποιος έχει έδαφος, έχει και ισχύ, έστω και αν αυτό το έδαφος μπορεί καμιά φορά να είναι άγονο, αλλά η άγονη γη μπορεί να γίνει γόνιμη με όραμα, με έμπνευση, με έργα, με παρουσία και κυρίως με αγάπη.

Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος, διότι τόσο ο νυν Δήμαρχος κ. Γεώργιος Χαντζής όσο και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, εκλεκτός φίλος, ο κ. Καραγιάννης αποτελούν δύο πνεύμονες της καρδιάς μου, τους οποίους ιδιαιτέρως αγαπώ, έχω συνεργαστεί και με τους δύο από τα μετερίζια, στα οποία συνοδοιπορήσαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα δύο πολύ καλά παιδιά της Μακρακώμης θα εργαστούν για τον τόπο και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας.

 Καλή επιτυχία, ολόψυχα, ολόθερμα, ολοκάρδια, αγαπημένα, γιατί το δικαιούται ο Δήμος Μακρακώμης, το δικαιούται και το παρατελευταίο χωριό. Μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησα την ποιμαντορία μου από το Νικολίτσι, από ένα χωριό εδώ της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδος και ιδιαίτερα η τοπική μας Εκκλησία αγαπά τον Δήμο σας. Είδατε ότι ήταν ο μοναδικός Δήμος που δεν είχε μοναστήρια, ήδη τώρα έχει δύο επανδρωμένα μοναστήρια και προχωράμε και σε τρίτο μοναστήρι στην περιοχή, ιδρύσαμε το Ωδείο της Δυτικής Φθιώτιδας εδώ σε συνεργασία με τον Δήμο, έχουμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Σπερχειάδα, σύντομα θα εγκαινιάσουμε το Ναό του Αγίου Παϊσίου στη Μακρακώμη και άλλα πολλά! Όλοι μαζί, αγαπημένοι και ενωμένοι. Καλή επιτυχία»!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Τέλος, στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Στυλίδος κ. Ιωάννη Αποστόλου και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Συμεών ανέφερε:

«Σήμερα τελέσαμε στην ορκωμοσία σας και από αύριο αναλαμβάνετε καθήκοντα σε έναν δήμο, ο όποιος έχει ιδιαιτερότητες αλλά ιδιαιτερότητες που είναι προκλήσεις πολύ θετικές, ένα δήμο με μια ιδιαίτερη ταυτότητα και ιστορία καθώς εδώ στην καρδιά της ανατολικής Φθιώτιδας συναντάται η κάθε είδους δραστηριότητα, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία έως και βιομηχανία, τουρισμός, τα πάντα. Εδώ συναντάται ο πολιτισμός, η παράδοση, η ευλάβεια, η θρησκευτικότητα. Είναι η περιοχή με τα περισσότερα μοναστήρια σε σχέση με το έδαφος και τον πληθυσμό της, είναι η περιοχή με ανθρώπους ανοιχτόμυαλους, ανθρώπους δημοκρατικούς, ανθρώπους ευρηματικούς, ανθρώπους της προόδου, του πολιτισμού και της δημιουργίας. Όλα αυτά είναι τα υλικά τα οποία είμαστε σίγουροι ότι στα χέρια σας κύριε Δήμαρχε, στα χέρια της Δημοτικής Αρχής θα γίνουν ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα. Έρχεται η νέα ανατολική Φθιώτιδα, η νέα Στυλίδα, αυτή την οποία ονειρεύονται οι πολίτες, οι συμπολίτες μας και αυτή την οποία περιμένουν από σας.

Θα είμαστε στο πλευρό σας γιατί σας αγαπάμε, γιατί σας εμπιστευόμεθα, γιατί πιστεύουμε στην κρίση του λαού μας και πάντοτε, όπως είπα και στον ενθρονιστήριο μου λόγο, όποιον ο λαός επιλέγει, εγώ θα τον διακονώ και θα τον υπηρετώ και θα είμαι κοντά του συνεργός, συνοδοιπόρος σε ό,τι χρειαστεί με τις δικές μου βέβαια πολύ φτωχές σε σχέση με τις δικές σας δυνάμεις. Να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό όλων σας για την ανατολική Φθιώτιδα που οραματιζόμαστε. Καλή επιτυχία!!»

 Όλες οι τελετές ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών Αρχών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας μεταδόθηκαν απευθείας από ραδιοφώνου και διαδικτύου από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 FM), ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της συντριπτικής επιλογής του θρησκευτικού όρκου από τους νεοεκλεγέντες αιρετούς της Αυτοδιοίκησης στην Φθιώτιδα, καθώς εκτός από 3 αιρετούς στον Δήμο Λαμιέων, 2 αιρετούς στον Δήμο Λοκρών και 1 αιρετό στο Δήμο Αμφικλείας – Ελάτειας, που επέλεξαν την πολιτική διαβεβαίωση (6 δηλαδή συνολικά άτομα), οι υπόλοιποι εκατοντάδες αιρετοί αυτοδιοικητικοί επέλεξαν τον θρησκευτικό όρκο επι του Ιερού Ευαγγελίου.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Latest

Στον κόσμο του ο Elon Musk: Άρχισε πάλι της προκλήσεις για αγώνα σε κλουβί με τον Zuckerberg

Η αναμέτρηση μεταξύ δύο από τους πιο διάσημους και...

Μια ματιά στην ερμηνεία του Timothée Chalamet ως Bob Dylan: Δείτε το trailer της νέας του ταινίας

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Timothée Chalamet συνεχίζει να καταπλήσσει το...

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε το μέλλον της AI και τρομάζει η πρόβλεψή του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta...

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Αύγουστο: Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και...

Στον κόσμο του ο Elon Musk: Άρχισε πάλι της προκλήσεις για αγώνα σε κλουβί με τον Zuckerberg

Η αναμέτρηση μεταξύ δύο από τους πιο διάσημους και ισχυρούς επιχειρηματίες του κόσμου, Elon Musk και Mark Zuckerberg, έχει αναζωπυρώσει τις συζητήσεις και τη...

Μια ματιά στην ερμηνεία του Timothée Chalamet ως Bob Dylan: Δείτε το trailer της νέας του ταινίας

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Timothée Chalamet συνεχίζει να καταπλήσσει το κοινό και τους κριτικούς με τις ερμηνείες του, και αυτή τη φορά επιστρέφει στη μεγάλη...

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε το μέλλον της AI και τρομάζει η πρόβλεψή του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta (πρώην Facebook), έχει κάνει πολλές τολμηρές προβλέψεις για το μέλλον της τεχνολογίας. Στην πρόσφατη ομιλία...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ