Breaking News :

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine"...

Η ιστορία τους έγινε viral: Γνωρίστηκαν μέσω αλληλογραφίας στη φυλακή και αρραβωνιάστηκαν μετά από 3ώρες

Μία απίστευτη ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ακόμη και ταινία. Ένας φυλακισμένος και μία Ελβετή, γνωρίστηκαν μέσω αλληλογραφίας και αρραβωνιάστηκαν μετά από 3 ώρες.

Μπορεί να μην το γνωρίζατε μέχρι σήμερα, αλλά υπάρχει μία ιστοσελίδα που διευκολύνει τις σχέσεις πολιτών με Αμερικανούς κρατούμενους και δεν είναι λίγες εκείνες που υποστηρίζουν πως βρήκαν τον έρωτα μέσα από αυτή την εφαρμογή.

Η ιστορία της Kim Eichenberger από την Ελβετία έγινε viral, αφού όταν “συνδέθηκε” με τον William McCarty στο WriteAPrisoner.com αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί.

“Πάντα έβρισκα τους εγκληματίες πολύ ενδιαφέροντες. Γι’ αυτό έγραψα στον William. Ήταν εγκληματίας σε όλη του τη ζωή. Μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες και διακινούσε ναρκωτικά.”, παραδέχτηκε η Eichenbergerρ σε συνέντευξή της.

Αφού αντάλλαξε πολλά γράμματα, η Eichenberger συνειδητοποίησε ότι ερωτευόταν τον εγκληματία και αποφάσισε να πετάξει στις ΗΠΑ για να τον επισκεφτεί πίσω από τα κάγκελα. Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής και 3ωρης συνάντησής τους, ο McCarty ζήτησε από την Eichenberger να τον παντρευτεί και εκείνη δέχθηκε αμέσως.

Latest

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine"...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Η gaming βιομηχανία “πατάει pause” και ξεκινά απεργία: Τι θα συμβεί όμως με το GTA 6; – Έχουμε την απάντηση!

Η gaming βιομηχανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες απεργίες στην ιστορία της, με τους εργαζόμενους να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυξημένους μισθούς...

Deadpool & Wolverine: Μάθαμε την ηθοποιό που παίζει την Lady Deadpool – Spoilers Alert!

Οι προσδοκίες για τη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine" βρίσκονται στα ύψη, και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις είναι η ηθοποιός που θα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα minions “έκλεψαν” τη Μόνα Λίζα και ο Assassin’s Creed έφερε την Pop Culture στο σήμερα!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι έφερε κάτι το εντελώς απρόσμενο και μοναδικό, καταφέρνοντας να συνδυάσει τον αθλητισμό με τη...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ