Breaking News :

Λαμία: Θωράκισαν τον Ξηριά με ζώνη πυρασφάλειας 1.300μ.

Τα μέτρα του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου λαμβάνει ο...

Πανελλήνιες 2024: 10 χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους – Τι να προσέξετε

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2024,...

Σάββατο 20 Απριλίου 2024: Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Ευκαιρίες δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από το παρελθόν.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης στους Ιχθύες με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο χαρίζει ευκαιρίες στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Έχουμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και να γράψουμε επιλογές και προτάσεις που θα μας βγάλουν από οικονομικά και αισθηματικά αδιέξοδα. Πιθανό είναι να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος καθώς πρωτότυπες ιδέες και ευκαιρίες έρχονται στη ζωή μας και μας βοηθούν να ξεκολλήσουμε παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία επίσης για να βελτιώσουμε τους οικονομικούς όρους της ζωή μας.

Τακτοποιώντας χρέη και κλείνοντας εκκρεμότητες είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγούμε από άγχη και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται με καινούργια δυναμική. Αισθηματικά αφήνουμε στο παρελθόν ότι μας πληγώνει και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά για τον εαυτό μας και για τον σύντροφο που έχουμε στη ζωή μας.

Η Σελήνη κινείται στην παρθένο δίνοντάς μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να μας αγχώνουν και να δημιουργούν προβλήματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στον χώρο της δουλειάς καθώς είναι εύκολο να εμπλακούμε σε καυγάδες και αντιδικίες λόγω της έντασης που επικρατεί.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο το μεσημέρι αναδεικνύει σημαντικές ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς που μπορούν να αποφέρουν οικονομικά οφέλη. Πιθανό είναι να μπούμε σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης που θα μας ευνοήσει καθώς έχουμε πρωτοποριακό σκεπτικό και θετική διάθεση. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις μας βγάζουν από πιθανά εργασιακά αδιέξοδα και δίνουν λύσεις σε ευθύνες και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη από τους Ιχθύες προκαλώντας υπερένταση. Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση για αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας τον εαυτό μας από δύσκολες καταστάσεις.

myastro.gr

Latest

Λαμία: Θωράκισαν τον Ξηριά με ζώνη πυρασφάλειας 1.300μ.

Τα μέτρα του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου λαμβάνει ο...

Πανελλήνιες 2024: 10 χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους – Τι να προσέξετε

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2024,...

Αυτά είναι τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο για το 2024: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Ανατροπή με τα πιο ισχυρά διαβατήρια σημειώθηκε στην φετινή...

“Γέμισε” με τον Δημήτρη Κουτσούμπα το Instagram των Λαμιωτών: Οι Selfies στο κέντρο της Λαμίας πριν τις Ευρωεκλογές

Στη Λαμία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις Ευρωεκλογές 2024. Πρώτη του...

Λαμία: Θωράκισαν τον Ξηριά με ζώνη πυρασφάλειας 1.300μ.

Τα μέτρα του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου λαμβάνει ο δήμος Λαμιέων στο πλαίσιο της θωράκισης της περιοχής για πυρκαγιές. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση...

Πανελλήνιες 2024: 10 χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους – Τι να προσέξετε

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2024, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ