Breaking News :

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της...

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 04 Μαΐου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά μας βγάζουν από αδιέξοδο του παρελθόντος.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από το παρελθόν και τη συναισθηματική φόρτιση που μας προκαλεί καθώς είναι έντονες οι αναμνήσεις και τα τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από ξεσπάσματα και συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσουμε αφού δεν υπάρχει διαύγεια και καθαρότητα στον πνεύμα.

Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας φέρνουν ηρεμία και εσωτερική γαλήνη και βοηθούν να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και η σύγχυση μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και συνεπείς σε ότι κάνουμε για να ξεφύγουμε από ατραπούς και παγίδες.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο βαραίνοντας την ψυχολογία και φέρνοντας στην επιφάνεια με εμφατικό τρόπο τραύματα και απωθημένα που δεν έχουμε ξεπεράσει. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε τις στιγμές να περάσουν χωρίς να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις μας.

Το πρωί το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μας δίνονται και να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν. Έχουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας και αυτό εκφράζεται με πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις που ενθουσιάζουν τους γύρω μας. Το μεσημέρι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ταύρο βοηθά να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Η αισιόδοξη σκέψη μας βγάζει από πιθανά αδιέξοδα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε μία σύνοδο που μας φορτίζει συναισθηματικά σε υπέρτατο βαθμό και δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και ορθολογικά απέναντι σε πρόσωπα που έχουν άμεση επιρροή στη ζωή μας.

myastro.gr

Latest

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της...

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε σημεία της πόλης που σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα Daniel, ο Δήμαρχος Λαμιέων...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Λαμία στο ξενοδοχείο Σαμαράς Kεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης,...

Καμένα Βούρλα: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Βησσαρίωνα

Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Χριστού, με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε στις 18 Μαΐου 2024, ημέρα της...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ