Breaking News :

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της...

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Συναισθηματική σταθερότητα και αποφασιστικότητα μας οδηγούν στα επόμενα μας βήματα.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες λειτουργεί ευεργετικά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία τη δυναμική μας και δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε ανάλογες κινήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Έχουμε την ευκολία να κατανοήσουμε τους γύρω μας και να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων θα μας δώσει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευκαιρίες που έρχονται στον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικά η προσπάθεια να διαμορφώσουμε ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακός σκηνικό για δύο στέφεται με επιτυχία. Αναγνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος που έχουμε στη ζωή μας μάς προσφέρει ότι χρειαζόμαστε και έχουμε τη διάθεση να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση μας.

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο αναγνωρίζοντας την ανάγκη να δημιουργήσουμε συνθήκες ευρωστίας και γονιμότητας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς αναγνωρίζουμε ότι μέσα από τα υλικά αγαθά και την σχέση μας εισπράττουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί καθώς η σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο ανασύροντας φόβους και ανησυχίες που μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση. Καλό είναι να αποφύγουμε πιθανές συζητήσεις και συνομιλίες οικονομικής και αισθηματικής φύσεως γιατί η ανάγκη να επιβληθούμε και να ελέγξουμε τα πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη βοηθώντας μας με εκφράσουμε με ευκολία ανάγκες και σκέψεις κυρίως στην προσωπική μας ζωή. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε το ταίρι μας και τον εαυτό μας με συγκεκριμένες κινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση και θα ανανεώσουν τους όρκους αγάπης και τα συναισθήματα.

myastro.gr

Latest

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της...

Λαμία: Τρέχουν δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα της ΔΕΥΑΛ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε σημεία της πόλης που σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα Daniel, ο Δήμαρχος Λαμιέων...

Λαμία: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ με… άρωμα ευρωεκλογών

Εκδηλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Λαμία στο ξενοδοχείο Σαμαράς Kεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης,...

Καμένα Βούρλα: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Βησσαρίωνα

Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Χριστού, με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε στις 18 Μαΐου 2024, ημέρα της...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ