Breaking News :

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με προβλήματα

Η Νέα Σελήνητου μήνα γίνεται 6/6, 15:36 ώρα Ελλάδας, στις 16° 17’ των Διδύμων και επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, που έχουν γενέθλια το β’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 16 μοίρες.

Με την παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, αλλά και μια ανάσα κοντά στο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μάλλον λογικό να συμπεράνουμε ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, όχι μόνο δεν ενδείκνυται για καινούργια ξεκινήματα και επίτευξη στόχων, αλλά πρόκειται και για μια προσγείωση στην πραγματικότητα και τα προβλήματά της, που δεν αφήνουν περιθώρια ούτε αναβολής, ούτε αγνόησης. Η ανάληψη ευθυνών, καθηκόντων και υποχρεώσεων θεωρείται βέβαιη και καθόλου ευχάριστη.

Επτά ζώδια είναι αυτά, πάνω στα οποία η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα έχει αρνητική επίδραση:

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες στα επαγγελματικά σου, όπου τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ή τα λόγια που έχουν ειπωθεί έχουν διαμορφώσει μια αρνητική εικόνα για σένα, ίσως μάλιστα να έχουν και αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκετά από αυτά θα έρθουν στο φως, όπως επίσης και παθογένειες που καλείσαι να βάλεις τέλος ή ενέργειες που θεωρείς ότι είχαν σαν στόχο να δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική για κάτι που δεν ευθύνεσαι. Καλό θα ήταν, επίσης, πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο, να ζητήσεις λεπτομερή αναφορά και ανάλυση, ώστε να ξέρεις τι καθήκοντα και υποχρεώσεις έχεις, αλλά και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις χρονικά. Η επιπολαιότητα ή η τάση σου να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό πρόσεξε!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη, απέναντί σου, σε κάνει να χάνεις κάθε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Ενδεχομένως να βγουν στη φόρα θέματα που θα χρειαστεί να αναλάβεις την επίλυσή τους, σε σχέση με την οικογένειά σου ή ένα ακίνητο, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή τη δουλειά που θα σε έχουν στο τρέξιμο. Είναι πιθανές βλάβες και τεχνικά προβλήματα με ένα έργο που ήταν να ξεκινήσει ή μια μετακόμιση ή με την υγεία ενός πολύ δικού σου ανθρώπους. Όλα αυτά φαίνεται να σε ταλαιπωρούν και σωματικά, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου θα σε βασανίσει αρκετά, καθώς θα προβληματιστείς τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσύ στραβά αρμενίζεις και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, με δυσκολίες, εμπόδια, απαιτήσεις ή αποφυγή των περαιτέρω ευθυνών και δεσμεύσεων, δεν αποκλείεται να έρθει και το τέλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με ενεργή την παρουσία του Κρόνου πάνω σου σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα άγχος για την προσωπική σου ζωή και το σπίτι ή την οικογένειά σου. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά συναισθήματα ανεπάρκειας ή ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις ή αποστάσεις. Ωστόσο, είναι πιθανό και να αντιμετωπίσεις πρακτικά ζητήματα, ζημιές ή μια ασθένεια ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλό να περιορίσεις τις φαντασιώσεις σου, με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί η πραγματικότητα θα σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Μια συμφωνία μπορεί να ακυρωθεί ή να αρνηθείς εσύ να την προχωρήσεις, αν οι όροι είναι περιοριστικοί, να μην πάρεις τα χρήματα που υπολόγιζες ή να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες. Όλα αυτά σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος, σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς, να κόψεις έξοδα που σου έδιναν μια ευχαρίστηση ή να βρεις μια επιπλέον πηγή εσόδων, μπας και βγάλεις κανά ευρώ παραπάνω. Επιπλέον, εξ αιτίας τους, θα υπάρχει και αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτικοσεξουαλίκη σου ζωή, αφού το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα πρακτικά προβλήματα κι όχι στις επιθυμίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, το κέντρο βάρους εκτός από τα οικονομικά, θα πέσει και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται ένα περιστατικό ή “παλιά χρέη” είτε στην εφορία είτε σε τράπεζες να γίνουν απαιτητά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις πια και θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε διακανονισμό. Από την άλλη, ίσως να ανακύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, όπως επίσης να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να συμβιβαστείς με λιγότερες αποδοχές. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, μάλλον δε θα πάνε καλά τα πράγματα, πιθανόν γιατί είχες πολλές προσδοκίες για ένα πρόσωπο, που θα φανεί κατώτερο των περιστάσεων ή ψάχνει άτομο για να του λύσει τα προβλήματά του. Αν είσαι σε σχέση, η έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης από το ταίρι σου, θα σε βάλει σε σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή η Νέα Σελήνη, στον 5ο ηλιακό σου οίκο, δεν είναι για καλοπέραση και πλάκα. Αντίθετα, έρχεται να σου υπενθυμίσει βασικές υποχρεώσεις και να σε κάνει πιο υπεύθυνο και στην ερωτική σου ζωή και στα οικονομικά σου και το πόσα ξοδεύεις για να περνάς καλά. Από την άλλη, οι επιλογές σου θα είναι περιορισμένες ή θα μειωθούν στο ελάχιστο και όποιος/α, με τον/ην οποίο/α έρχεσαι σε στενότερη επαφή είτε θα έχει πρόβλημα είτε θα το βγάλει στην πορεία, οπότε μην κάνεις χαρές για έρωτες και τρέλες. Δεν αποκλείεται, αν έχεις παιδί(α) ή σε ένα δημιουργικό ή επενδυτικό σου σχέδιο, να αντιμετωπίσεις και εκεί δυσκολίες.

astrology.gr

Latest

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός...

Οριστικό! Από Τρίτη 30/07 ξεκινούν τα δρομολόγια Άγιος Κωνσταντίνος – Σποράδες!

Από την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιουλίου θα ξεκινήσουν και πάλι τα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα minions “έκλεψαν” τη Μόνα Λίζα και ο Assassin’s Creed έφερε την Pop Culture στο σήμερα!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι έφερε κάτι το εντελώς απρόσμενο και μοναδικό, καταφέρνοντας να συνδυάσει τον αθλητισμό με τη...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και...

Καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις ο καιρός στη Φθιώτιδα: “Ανάσα δροσιάς” τις νυχτερινές ώρες

Ήπιος, καλοκαιρινός και χωρίς εξάρσεις θα είναι ο καιρός για την Φθιώτιδα μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο υδράργυρος θα φτάνει μέχρι τους...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ